• Öneri
  • SARI MI BEYAZ MI LED IŞIK💡

PiTi Hayır mesela bi beyaz ledi var bide lambaları var. Çok aydınlık olmasını istediğimiz zaman lambaları açıyoruz gece film falan izlerken loş olması içinde ledleri açıyoruz ve hafif bi aydınlık yapıyor. Video çekip atayım istersen ama nerden atabilirim😂

• PiTi bunu yanıtladı.

PiTi sarı açtığımızda loş güzel oluyor tabi yada biz sevdiğimiz için öyle olabilir ama misafir falan geldiginde yine beyaza dönüyoruz film izlerken yemek yerken bi romantik oluyo 😁 beyaz çok aydınlık göz yorucu oluyor dinlenemiyor insan sanki

PiTi beyaz bana da sanki hastane odası gibi geliyor. Sarı daha sıcak bence de. Benim avize ışıgı beyaz ama ampulun etrafindaki fanus sarı olunca beyaz ışığı kırıyor, sarı gibi oluyor. Ama asma tavan yaptirirsam kesinlikle ledleri mavi yaptirirdim, maviyi cok seviyorum ben 😂

PiTi evet normalde sarı sevmiyorum yapmazdımda heralde zaten ama yakışan başka renkte olabilir bence yada sarının tonları var bizim duvar bej gibi bişey beyaz let çok belli etti duvardaki tozu bile gösteriyor duvara çok yakın yamayın bence

• PiTi bunu yanıtladı.

PiTi Led kullanmadigim için bilmiyorum ama komple Led kullanmayacaksan sarı yaptır bence normal lambanı da beyaz yaptirirsin

• PiTi bunu yanıtladı.
          • PiTi bunu beğendi.

PiTi avize de beyaz kullanıyorm sarı hiç sevmem loş oluyor sarıyı kızımın gece lambasında kullanıyorm yatak odasındada lambader sarı ama led ışıkta Beyaz çok göz yorar gibi geldi bana

PiTi Şahsen ben öyle oluyorum uyku hali değilde nefes alamaz gibi oluyorum ruhum daralıyor rahatsız olduğumu hissediyorum oan😖Bazen misafirliğe gittiğim evlerde sarı ışık oluyor bir saat oturmadan başlıyorum oflayıp poflamaya ben sevmiyorum😕

• PiTi bunu yanıtladı.
              • PiTi bunu beğendi.

Goat evet ben de o loşluğu seviyorum aslında ay pek romantik olur 🤣🤣

Sedaa evet yaa beyaz bi garip gerçekten ofis ortamını çağrıştırıyor bana da 🤣🤣 kızın olursa adını mavi koy 💙🙈

Eskobar asma tavanın içine yapılacak asma tavan sadece kenarlarda olacak ortası boş ama evet beyaz tüm kusurları gösterir ya

Cicilibicili evet mantıklı misafir geldiğinde aydınlık olsun diye beyazları açıp başbaşa kaldığımız da LED ışıkları kullanırım

Lilik bence de karar verdim ya saol canım benim 🌻🤣

TombulHatun ya evet tombulcum ben de ikilemde kaldım bu yüzden beyaz ferah gösterir ama göz yorar sarı sakin ama uyku hali olur mu diye bi aklıma takıldı

Yasak_elma ben normal ışıkları sarı kullanıyorum şu an beyazı bi mutfakta kullanıyorum ama mutfak dolapları beyaz ışık da beyaz olunca ofiste gibi hissediyorum kendimi 🙄😂