• Öneri
  • SARI MI BEYAZ MI LED IŞIK💡

PiTi ya benim evin hepsi farklı farklı. Yatakodası kırmızı oturma odası mavi mutfak gün batımı. En sevdiğim mutfak . Gün batımı güzel oluyor. Spotlar ve avize ışığı beyaz.

• PiTi bunu yanıtladı.
  • PiTi bunu beğendi.

Yusra ya şu an ki oturduğum evde sarı ışık kullanıyorum (avizelerde) ama kendi evimiz olacağı biraz kararsız kaldım

Goat yaa biz de sarı ışık kullanıyoruz acaba o sarı LED ışıklar sarı garip mi olur

• Goat bunu yanıtladı.

Sedaa ayyy mavi nasıl olur acaba 🤪 neyse ben sarı ve beyaz soruyum 🙈🤣 sarı evet böyle bi sıcak gibi geliyor insana

Bizimki beyaz ve çok memnunum. Sarı ışık gece lambası gibi duruyor bana göre🤷🏼‍♀️

Eskobar ayyy o kusurlar da insanı sinir eder şimdi yaa 🙄

Lilik yaa evet beyaz ışık ofis ortamı yaratıyor sanki ama bu sefer de sarı ışık çok mu bizi uyku halinde bırakır diye düşünüyorum

PiTi Hayır mesela bi beyaz ledi var bide lambaları var. Çok aydınlık olmasını istediğimiz zaman lambaları açıyoruz gece film falan izlerken loş olması içinde ledleri açıyoruz ve hafif bi aydınlık yapıyor. Video çekip atayım istersen ama nerden atabilirim😂

• PiTi bunu yanıtladı.

PiTi sarı açtığımızda loş güzel oluyor tabi yada biz sevdiğimiz için öyle olabilir ama misafir falan geldiginde yine beyaza dönüyoruz film izlerken yemek yerken bi romantik oluyo 😁 beyaz çok aydınlık göz yorucu oluyor dinlenemiyor insan sanki

PiTi beyaz bana da sanki hastane odası gibi geliyor. Sarı daha sıcak bence de. Benim avize ışıgı beyaz ama ampulun etrafindaki fanus sarı olunca beyaz ışığı kırıyor, sarı gibi oluyor. Ama asma tavan yaptirirsam kesinlikle ledleri mavi yaptirirdim, maviyi cok seviyorum ben 😂

PiTi evet normalde sarı sevmiyorum yapmazdımda heralde zaten ama yakışan başka renkte olabilir bence yada sarının tonları var bizim duvar bej gibi bişey beyaz let çok belli etti duvardaki tozu bile gösteriyor duvara çok yakın yamayın bence

• PiTi bunu yanıtladı.

PiTi Led kullanmadigim için bilmiyorum ama komple Led kullanmayacaksan sarı yaptır bence normal lambanı da beyaz yaptirirsin

• PiTi bunu yanıtladı.
                      • PiTi bunu beğendi.

PiTi avize de beyaz kullanıyorm sarı hiç sevmem loş oluyor sarıyı kızımın gece lambasında kullanıyorm yatak odasındada lambader sarı ama led ışıkta Beyaz çok göz yorar gibi geldi bana