PiTi ya benim evin hepsi farklı farklı. Yatakodası kırmızı oturma odası mavi mutfak gün batımı. En sevdiğim mutfak . Gün batımı güzel oluyor. Spotlar ve avize ışığı beyaz.
SARI MI BEYAZ MI LED IŞIK💡
Cicilibicili evet sarı ışık biraz loş duruyor ben de kararsız kaldım ya beyaz da biraz ofis ortamı gibi oluyor
Bizimki beyaz ve çok memnunum. Sarı ışık gece lambası gibi duruyor bana göre🤷🏼♀️
Yasak_elma ben de ondan korkuyorum böyle kasvetli hep bi uyku halinde mi oluruz diye düşünüyorum
Cicekliperde mutfakta gözün yorulmuyor mu peki her şeyi detayına kadar görebiliyor musun
deleted_13428 beyaz da göz yoruyor mu peki ya
PiTi Hayır mesela bi beyaz ledi var bide lambaları var. Çok aydınlık olmasını istediğimiz zaman lambaları açıyoruz gece film falan izlerken loş olması içinde ledleri açıyoruz ve hafif bi aydınlık yapıyor. Video çekip atayım istersen ama nerden atabilirim😂
PiTi Led kullanmadigim için bilmiyorum ama komple Led kullanmayacaksan sarı yaptır bence normal lambanı da beyaz yaptirirsin
PiTi avize de beyaz kullanıyorm sarı hiç sevmem loş oluyor sarıyı kızımın gece lambasında kullanıyorm yatak odasındada lambader sarı ama led ışıkta Beyaz çok göz yorar gibi geldi bana