Deleted_1 Mujahide_esved sakın yapma ben yapmıştı doktor çok kızdı rahatlatır ama içten çatlaklar oluşuyormuş ve enfeksiyon böylece içerden çok daha hızlı yayılır dedi
TombulHatun Deleted_1 ya bak bilmeden okuduklarımızla yönlendirmemek lazım demekki ders olsun bana 😥🙈
Deleted_1 TombulHatun aynen canım anlık rahatlatıyor diye biz iyi geliyor sanıyoruz ama durum bambaşka
Kuzulkurt Mujahide_esved doktora git hemen. Benimde öyleydi iyi bir doktora denk gelirsen antibiyotik ve vajinal kremler verecek. Bana doktorum verdi 1-2 haftada bitti şükür. Fitiller hiç bir işe yaramıyor
Amannebileyim Mujahide_esved Bence sağlık ocağına veya hastaneye gitmelisiniz antibiyotik verirler 1 günde geçiyor
Polyannacilik Mujahide_esved sürekli suya oturmak ve sirkeyle temizlenmek eğer kullanıyorsanız günlük ped hava almadığı için enfeksiyonuda tetikliyor bırakın kullanıyorsanız
TombulHatun Deleted_1 ya ben hiç yaşamadım enfeksiyon o yüzden burada hep sirke diyorlar aklımda kalmış benim de işte bilmeden faydalı diyr uzun vadede zarar veriyoruz demekki
Deleted_1 TombulHatun ayyy hiç yaşama🤦♀️ İllet bir şey tatlı tatlı kaşınıyor kaşıdıkça tahriş oluyor insanı deli ediyor resmen😑
Deleted_1 TombulHatun valla düşmanıma bile vermesin Sırf o yüzden dışarı çıkmak istemiyordum 🤦♀️ Kaşınınca asla kendine engel olamıyorsunuz
krcc Bende çok kötü durumdayım eşimle ilişkiye girerken iki tarafta da uyuşma oluyo çok kaşıntı oluyo🥺