Mujahide_esved Kızlar aşırı kaşıntım var fitil vardı kullandım travazol krem sürmeye başladım ne yapabilirim hemen faydasını göstermiyor tabiki ama bir anlık bile dursa kaşıntı çok iyi olacak ne önerirsiniz lütfen çok kötüyüm 😔
TombulHatun Mujahide_esved hiç yaşamadım ama burda okuduklarımdan sirkeli su ile yıkamak iyi geliyormuş sirke anlık yakabilir ama rahatlatır
Kuzulkurt Mujahide_esved doktora git hemen. Benimde öyleydi iyi bir doktora denk gelirsen antibiyotik ve vajinal kremler verecek. Bana doktorum verdi 1-2 haftada bitti şükür. Fitiller hiç bir işe yaramıyor
Amannebileyim Mujahide_esved Bence sağlık ocağına veya hastaneye gitmelisiniz antibiyotik verirler 1 günde geçiyor
Deleted_1 Mujahide_esved sakın yapma ben yapmıştı doktor çok kızdı rahatlatır ama içten çatlaklar oluşuyormuş ve enfeksiyon böylece içerden çok daha hızlı yayılır dedi
TombulHatun Deleted_1 ya bak bilmeden okuduklarımızla yönlendirmemek lazım demekki ders olsun bana 😥🙈
Deleted_1 TombulHatun aynen canım anlık rahatlatıyor diye biz iyi geliyor sanıyoruz ama durum bambaşka
Polyannacilik Mujahide_esved sürekli suya oturmak ve sirkeyle temizlenmek eğer kullanıyorsanız günlük ped hava almadığı için enfeksiyonuda tetikliyor bırakın kullanıyorsanız
TombulHatun Deleted_1 ya ben hiç yaşamadım enfeksiyon o yüzden burada hep sirke diyorlar aklımda kalmış benim de işte bilmeden faydalı diyr uzun vadede zarar veriyoruz demekki
Deleted_1 TombulHatun ayyy hiç yaşama🤦♀️ İllet bir şey tatlı tatlı kaşınıyor kaşıdıkça tahriş oluyor insanı deli ediyor resmen😑
Deleted_1 TombulHatun valla düşmanıma bile vermesin Sırf o yüzden dışarı çıkmak istemiyordum 🤦♀️ Kaşınınca asla kendine engel olamıyorsunuz
krcc Bende çok kötü durumdayım eşimle ilişkiye girerken iki tarafta da uyuşma oluyo çok kaşıntı oluyo🥺