Eşim evlilik yıldöneminizde hiç birşey almadı yanlış anlaşılmasın bu üç yıllık evliyiz kardeşi evlilik yıldönümlerini kutladı eşi çok güzel bir hediye almış ben nasıl eşime bunu bahane edip cazgırlık çıkartabilirim😬
Evlilik yıldönemi
Meyzi90 kaynın eşine hediye aldı diye kızmak kıskançlık olur, bende önem veririm özel günlere ayrı bir ilgi beklerim unutmasına fırsat vermem hatırlatırım ama o hediye almış sen niye almıyorsun diye girme konuya alacağı varsa da almaz
Hemsireanneg hayır bana sen beğen ben alıyım diyor böyle süpriz yada hediye olmuyor ki
Meyzi90 bence çok mantıklı 😂 beğenmiceğin bir şeye para vermemiş olur boşuna sende kullanmak durumunda kalmazsın. Benim eşim eltime atar. Zevklerimiz birebir aynıdır, o da bana atıyor seç diye 🤪 alan mutlu veren mutlu 😁
Hemsireanneg benim kardeşim var benim sürekli alışveriş olsun herşeyde muhakkak danıştığım birazcık koca kafa😜eşim ona sormuyor direk bana soruyor ben söyleyincede süpriz olmuyoorr 🤷♀️😂
Meyzi90 Doğrusunu unuttum 😂
Meyzi90 önemli olan düşünmesi en azından düşünüyorlar 😁
Meyzi90 benim eşim de seninki gibi senin istediğin olsun diyordu bende pahalı bir liste çıkardım sırayla bunları al o zaman dedim iki hafta önce yıl dönümümuzdu şarjlı süpürge aldı 🤭 bence bir süre sonra sormayı bırakır diye düşünüyorum 😂
- Düzenlendi
Meyzi90 kız söyle sende hediyeyi alsın süprizi boşver istediğini belirt benimki evlilik yıldönümünde altın kelepce aldı ince cartier tarzında ama cartier degil daha şekilli bişi bide burgu zincirime altın kenarları his taşı istiyordum onu aldı ve daha üç gün önce istediğim Dyson airwrap sac şekillendiricinin parasını hesabıma attı al diye bende hemen şipariş verdim aldım geldi bilee 😂😂😂😂
Ecivicivokke Dyson muu😂😂
Cicikiz yok Philipsin aldırdım o kadar vicdansizlik yapamadım vallahi 😂😂
Sokaklambasi ahahahhahha 2 kere okudum bende heceleyerek 😂😂
Ecivicivokke ay bende dysonun saç şekillendiricisi aldırdım 10 bine vicdansızlık bende beter olsun 😂
Cicikiz oh sefan olsun boşver 😂😂💃
Sokaklambasi ben bilezikten çok dişli bir boşanma avukatı ayarlardım eşine ve kaynasına kök söktürüp donlarına varana kadar herşeyi alırdı 😂😂
Valla benim eşimde ne kutladı ne bişi yaptı. Şu an kök söktürüyorum🤭 ben öyle şeyleri önemsemiyorum diyor ama ben önemsiyorum dedim. Senden milyarlık hediye istemedim hiçbir zaman ufak bir pasta alıp günümüz kutlu olsun hayatım desen veya bir dal gül bile alsan ben mutlu olurum. Mesele hediye değil hatırlanmak benim olayım bu zaten. Hatırlasın önemsediğini göstersin kafi. Ama NATO kafa NATO mermer 😂 neyse süründürmeye devam😂😂😂
Ecivicivokke ahaha bende benimkinden doğum günümüz yaklaşıyor ikimşze ortak hediye şarjlı süpürge alalım dedim aldırdığın robot süpürge ne şeyime yarıyor dedi bişey diyemedim 🤣🤣🤣