TombulHatun Ecivicivokke benimki verse de vermese de süpürdüğü için vermemeyi tercih ediyor 😂😂 bende çok ısrar etmiyorum adam zaten stresli belki baget yüzük aldırrım 😂 bir bakmışsın hiç kıyamamışım hiç birşey aldırmamaışım 😂😂😂
TombulHatun Ecivicivokke yok ya vallahi kıyamam 😂 çok ısrar edersem bu sefer ben alacağımı millette alamıyorum zaten stresliym filan deyip bana saracak 😂😂😂
mamacita TombulHatun kesinlike. Robotsuz yapamam, garibim günde 3 defa çalışıyor götü çıktı artık makinanın 😂😂
TombulHatun mamacita her gün işteyken çalıştırıyorum bazen yuvasına gitmeden bir yerde şarjı bitip kalıyor evin içinde katya katya diye robot arıyoruz akşam 😂😂
Meyzi90 Cicikiz çok iyiymiş kuzum senin işin😂😂ben isteyemiyorum işte ama bundan sonra herşeyi isticemmm arkadaşlarımda aynısını diyor😂😂
Meyzi90 Visneliturtaa aynı duygular içindeyiz aynısını bende söyledim insan bir tane çiçek alırdı diye evimizin en güzel çiçeği sensin aşkım gerek var mı sen daha iyilerine layıksın diye söyledi söz var icraat yok🤷♀️