Kızlar kayınvalidem bildiğiniz beni kıskanıyor bu durumdan çok rahatsız olmaya başladım. Ailemden uzakta yaşıyorum memlekete giderken o da benle geldi bi kaç kere. Arkadaşına tek göndermem falan demiş aklınca millete kaynana oldugunu kanıtlamaya falan çalısıyo heralde. Ki hayatta ona sorupta gitmem o kim ki kocam var başımda. (Ve ben onu gezsin hava alsın diye iyi niyetle götürürken) spora gidiyorum hemen o da bende gelcem diyo. Ehliyet alıcam o da alcakmış. Ya kaç yaşında kadın bu saatten sonra ona ne kayınpederim araba verir ne eşim. Sinir olmaya başladım artık. Oğluyla olan ilişkimi falan kıskandıgını düşünmüyorum ama ben ne alırsam ne yaparsam yapmak istiyo.

Bengeldimm belkide anne kız gibi olmak istiyordur seninle eğlenmek birlikte yapmak falan olamazmı bazen benim kayınvalidemde bendemi böyle yapsam iyi olur diyor ve gözümede batmıyor yani hatta hoşuma gidiyor

Bengeldimm bunun sana ne zararı varki o da yapsın nolucak arkadaşlar mümkün oldukca biseyleri kendinize dert etmekten kacın mutlu olmaya güzel bakmaya odaklanın böyle nasıl mutlu olucaksınız ya bir kere gelmişsiniz dünyaya varya hepimizi taklit eden en az bir kişi vardır bizde de var kaynanam degil ama seviniyorum demekki begeniyor güzel buluyor yaptıklarımı o da yapıyor diyorum geçiyorum ne var bunda basit bakın güzel bakın olumlu bakın hatta sen kadına teklif et yaptığın seyleri bu kötü bisey degil ki ya

Eskobar sırf işim vardı yardım edemedim diye yaptıgı kışlıklardan vermeyen birinden iyi niyet arayamıyorum malesef

Bengeldimm kız zaten ozel alanın yok mu sen ehliyet yapıyosun o da yapıyor ozel alan derken anlamadım nasıl bir baglantıdan bahsediyorsun yanlış anlama ciddi soruyorum ben anlamıyor olabilirim yani ne demek istediğini ama inan derdini benim gozumden 2 saniye gorsen kendine kızar kendini parçalarsın ben neyi takıyormusum diye o kadar büyük dertleri kücücük olumlu seylere tutunarak atlattım zamanında hayatta en son takıcagım sey taklit cünkü bana zararı yok böyle hayat gecmez kalk kendine gel git sende bitki cayı koy kafa dinleyelim kim ne yapmış onu mu takıcaz ya aman

Rouge aşkım benim burda hiç arkadaşım yok birazda böyle böyle arkadaş edinmeye çalışıyorum canım sıkıldıgında vakit geçirebilceğim tek kişi kayınvalidem olsun istemiyorum. Zaten evlerimiz yakın sürekli görüşüyoruz kendime bi uğraş buldugum zaman kendim yapmak istiyorum. Kayınvalidemle bişey yapmak istesem teklif ederim tabiki ama ehliyet almaya onunla gitmek istemiyorum

Rouge bi de bunu dert olarak zaten görmüyorum. Tek sıkıntım herşeyi kayınvalidemle yapmak istememem

Bengeldimm yok tek arkadas kaynana olmaz dogru yani simdi anlayabiliyorum bak ama tek de güzel degil sen ehliyetini almaya bak insallah alırsın arabanla gezersin cevreni de yaparsın bosver takma takılıcak konu degil cidden

Rouge Teşekkür ederim cevapların için dediğin gibi takılcak bi konu değil bi an öyle duyunca noluyo ne alaka dedim

Bengeldimm hee senin arkandan yapmıyor seninle yapıyor anladım diyorum ya ehliyeti al git gez kendin arkadaş fln yap o zaman daha mesafen olur kendi de anlar .arabaya biner dit ditt kacarsın dkdkdkd

Bengeldimm bende sandım ki ben yapıyorum arkamdan o da yapıyor diyorsun ama hep yanında diye sıkıntı ediyormussun rica ederim bu arada🌸

Seni anlıyorum, benimki de 55 yaşında,pazar günü biryere gidecektik, ben bi saçlarını kestirsen güzel olur dedim hemen kestirmiş,ne giyeceksin diye soruyor,bu zamana kadar 1 tane bile değişik çanta takmayan kadın değişik çanta takmış, eşim de iltifat etti annesine saçların kabarmış ne yaptın diye sprey sıktım kabarık dursun diye arada yapacaksın öyle hileler diyo 😀 dedim hayırdır ne oluyo 😅 Ben ödem arttırıcı sular falan yaptığımı söyledim diyete başladı yok karnı çıkmış falan, diyet ekmekleri almalar 😀 ya gerçekten pesss dedim kendi kendime birdaha bişey söylemicem 😂 bu arada 1 senelik evliyim

mahur Gizli yapcaz bacım demekki artık bazı seyleri 😂 bende 1 senelik evliyim

Bengeldimm benım kaynanamın daha usturuplu olanını anlatmıssın 😁 yanı bn anlam veremıyorum bu kısknclıga herseyı kıskanr yapılck sey var yapılmıck sey var yedgımı ıctgımı gıydgımı kıskanır gıt sende al ye al gıy dımı ama nerde böle gelmıs böle gıderler

Yaa ben art niyet görmedim aslında yorumlarda okuyunca diğer arkadaşlar da kendi kaynanalarindan bahsetmiş o yorumlarda da art niyet görmedim. Bazen insan pasbal olabiliyor. Sonra sizler gencsiniz güzelsiniz. Size bakıp ilham alıyorlar aslında tekrardan hayata tutunma çabaları bunlar. Kıskanmak değil sizi örnek alıp işleve geçiyorlar. Çünkü artık o yastaki insanın yılların birikimi var içinde dolmusluğu üzüntüleri belki de keskeleeri pişmanlığı aman benden geçti düşüncesiyle iyice salıyorlar kendilerini sonra size bakıyorlar alımlısiniz güzelsiniz bakimlisiniz. Bu sefer onun da içine ufakdan ufakdan hayat ışığı giriyor. Benim neyim eksik bende olabilirim bende bakayım kendime azıcık. Çok bıraktım kendimi diyip size bakıp ilham alıyor aslında.. ben bunu asla kafaya takmazdim. Aksine onun adına mutlu olurdum. Kıskançlık daha farklı bişey. Yani size sürekli laf sokar. İmeleyeci bakışlar atar öyle yani