Sedaa rica ederim. benim karıstırdıgım yaglarda biberiye yagı da var içerigi saglamsa, gerçekse iyi olabilir tabi ..

Rouge teşekkür ederim canım, bi deneyim bunu bakim, faydasi olmazsa senin karışımını da yaparım 😊

Sedaa link yada aldığın satıcının yerini soylermjsin bende alcam

Rouge niveanin sıkılastirici kremi ise yarıyor mu acaba zayıfım ama hızlı kg alıp vermekten şuan portakal kabuğu oldu sinirlerim bozuldu 2 haftadır böyle ya bana acil yapmam gerekn şeyleri soylermisin

Rouge Allah razı olsun bende nasiplendim deniycem mutlaka

Yusra tek basına bir krem asla ama asla sıkılastırmaz hele ki nivea hic. yıllardır tüm aile nivea kullanırız oyle sıkılastırma ozelligi dogru olsa derimiz kemigimize yapısırdı artık .spor mpor yapıyorum o yüzden oyle bir beklentim yok yinede alıyorum farklı farklı cerez gibi gidiyor cok krem kullanıyorum uygun fiyatlı iyi nem veriyor o yüzden yoksa sıkılastırma falan yalan dolan hicbir krem yapmaz tek basına

Annecimgelburaya20 size sadece bı yağ önerim var bizzat kardeşim kullanıp ta memnun kaldığı için önermek istedim, ve tabiki burdaki hanımların dediği gibi hiç bı krem tek başına etki etmez spor da önemli,eğer bilgi almak isterseniz özelden yazmanız yeterli 🙂