Selam kizlar, bizim ilk gecemiz dün oldu anca dugun gecesi adetliydim.. ama ben tam zevke giremedim ve yapamadik eşim tam giremedi biraz girdiğinde agridan cikarttirdim canim zaten biraz da tatli ama cok fazla da islak degildim. Bana birkac tavsiye verebilirmisiniz

Rahat ol kendini kasma

Hemen olsun diye kendinizi zorlamayın, zamanla alisirsiniz, size karşı daha şefkatli olsun eşiniz ve onsevismeyi uzun tutun

Esrakaya bende uc ay yapamamıştım .. derin nefes al nefes al ver birkere olsun Zaten alışırsın .. ilk yapmada zevk almayı bekleme zaten korkuyorsan. Alışmalısın önce .. birde zeytinyağ sürersen ıslaklık olmasa da olur 👍 kayganlastırı etkıye sahıp canın yanmaz

Esrakaya hiç kasma kendini. rahat ol bi ay sonra ya da bi yıl sonra bundan kaçış yok bi şekilde olcak sonra alışıyorsun ztn 😬😬

Esrakaya illa olacak diye kendini strese sokma ilk gece bende yapamadm çok ağladm eşim hiç ısrar etmedi teselli etmeye çalıştı eşin yavaş nazik davransın, sabah tekrar denedik bu sefer kafamı vermedim hiç olaya acıyacak yada yapamayacağım diye düşünmedim baktm olmuş eşim diyor gözün aydın ağladığına değdi mi 😂