Selam kizlar, bizim ilk gecemiz dün oldu anca dugun gecesi adetliydim.. ama ben tam zevke giremedim ve yapamadik eşim tam giremedi biraz girdiğinde agridan cikarttirdim canim zaten biraz da tatli ama cok fazla da islak degildim. Bana birkac tavsiye verebilirmisiniz
İlk gece
Rahat ol kendini kasma
Hemen olsun diye kendinizi zorlamayın, zamanla alisirsiniz, size karşı daha şefkatli olsun eşiniz ve onsevismeyi uzun tutun
Esrakaya bende uc ay yapamamıştım .. derin nefes al nefes al ver birkere olsun Zaten alışırsın .. ilk yapmada zevk almayı bekleme zaten korkuyorsan. Alışmalısın önce .. birde zeytinyağ sürersen ıslaklık olmasa da olur 👍 kayganlastırı etkıye sahıp canın yanmaz
bitterdelisi24 aaa harbi mi senin 3 ay yapamadığına kimse inandıramaz beni 🤪🤪😂😱😱😱
bitterdelisi24 kız ben ilk gece yapamadm diye ağladm hiç yapamayacak mıyım acaba vajinismus mu var aklıma 50 şey geldi oturdm ağladm nasıl 3 ay durdun 😂😂😂
Esrakaya illa olacak diye kendini strese sokma ilk gece bende yapamadm çok ağladm eşim hiç ısrar etmedi teselli etmeye çalıştı eşin yavaş nazik davransın, sabah tekrar denedik bu sefer kafamı vermedim hiç olaya acıyacak yada yapamayacağım diye düşünmedim baktm olmuş eşim diyor gözün aydın ağladığına değdi mi 😂
TombulHatun ha ha gene başlıcan sen nasıl akrepsin diye dimi :))
bitterdelisi24 evet sende karışıklık var bak yükseleninin özelliğini taşıyorsun sen 😂😂😂
TombulHatun yükselenim ne acaba :) onu bilmıyorum ki
bitterdelisi24 kız doğum saatinden bakalım hemen 🤣 benim aslan 🦁 🤣
TombulHatun ben sabah doğmuşum :) ama kacta bilmıyorum nasıl bulcaz :)
bitterdelisi24 tam saat bilmeden olmaz 😂
TombulHatun sankı annem 10 demıstı ama :)
bitterdelisi24 eğer 10 ise yükselenin yay çıkıyor 😂
TombulHatun sen anlıyorsun bu işten he 🌹😂
bitterdelisi24 her şeye elimi atmazsam içim rahat etmiyor bi burnumu sokmam lazım ondan 😂v😂😂😂
TombulHatun sureklı cevrımıcı olmana kac puan ???? :) kız helal olsun harbıden heryere yetiyorsun masallah :)
bitterdelisi24 kız işyerinde hep açık bilgisayarda forum akşam çıkana kadar kapatmıyprum 😂😂😂😂