bitterdelisi24 evet gerçekten seviyorum burayı ama sana azcık kırgınım ben 2 ay oldu mesajıma dönmedin yine söylemeyecektim ama tutamadm artık 😂😂

Esrakaya sizin üstte olduğunuz pozisyon da denemenizi tavsiye ederim birde kayganlaştırıcı jel kullanabilirsiniz 🤦

Esrakaya üstte senin olmanı tavsiye edeeim. Ağırlığını sana vermesin böylece kendin ayarlayabilirsin ağrını . Diğer türlü eşin bilmeden acıtabikir

Bence bu konuda sen değil eşin bişeyler yapmalı ön sevişmeyi uzun tutup sana oral yapıp seni rahatlatmalı karşılıklı da yapabilirsiniz ve acıyacak ah vah diye düşünme akışına bırak sonuçta her türlü olacak Alacağın zevke bak ama onuda dediğim gibi ön sevişmeyle modunu yakalaman lazım 🙈

Esrakaya biz 3 gün sonra yapabilmiştik bende ağlamıştım ağrıyo olmayacak mı diye yemin ederim göz yaşları içinde seks yaptık oldu sonunda oh be dedim hemen kalktığımda bayıldım demekki ne kadar kendimi sıktıysam eşim en son tokatlıyodu beni uyandım ayyy çok fena ve komik 😂

Saevre İlk gece yapamama rekoru bende galiba 😂 ilk 4 ay ay korkudan yapamamıştım kaç kez doktora gittik hiç bir sorun yok psikolojik dediler sonra bi an kendiliğinden oluverdi

Esrakaya canım benim hiç korkulacak bişey yok benim ilk gecemde de acımıştı ama hemen alışmıştım, hatta aynı gece de çok zevk almıştım

Esrakaya cnm ben ilk gecemde kendimi çok kasmıştim ben için tam bi kabus oldu benden sana tavsiye kendini hiç kasma rahat ol

Kendini Kasma Aşkito..
      Yoksa hasta olursun..
      kendini rahat bırak …