TombulHatun kimse demıyor mu bu ne ? Sen ne yapıyorsun 😊😂
İlk gece
bitterdelisi24 kimse görmüyor ki😂 ben tek çalışanım patronun eşi geliyor haftada 3 gün filan benim ekranımı görmez ama 😂
bitterdelisi24 konu ilk geceden nerelere geldi 😂😂
TombulHatun ohh kralsın valla :)) gelsin çaylar gitsin kahveler :)
TombulHatun sorma ya gene postun ıcıne ettik 😂😂
bitterdelisi24 ne edicez ya konu konuyu açıyor iki hoş sohbet ediyoruz ne olmuş 😂 seninle de ne zamandr konuşmuyorum özlemişim 😂
TombulHatun canım benım 🥰🥰🌹 bende senınle konuşmayı sevıyorum .. valla burası iyi oluyor canım skıldıgında ılac gibi geliyo
bitterdelisi24 evet gerçekten seviyorum burayı ama sana azcık kırgınım ben 2 ay oldu mesajıma dönmedin yine söylemeyecektim ama tutamadm artık 😂😂
Esrakaya sizin üstte olduğunuz pozisyon da denemenizi tavsiye ederim birde kayganlaştırıcı jel kullanabilirsiniz 🤦
Esrakaya üstte senin olmanı tavsiye edeeim. Ağırlığını sana vermesin böylece kendin ayarlayabilirsin ağrını . Diğer türlü eşin bilmeden acıtabikir
Bence bu konuda sen değil eşin bişeyler yapmalı ön sevişmeyi uzun tutup sana oral yapıp seni rahatlatmalı karşılıklı da yapabilirsiniz ve acıyacak ah vah diye düşünme akışına bırak sonuçta her türlü olacak Alacağın zevke bak ama onuda dediğim gibi ön sevişmeyle modunu yakalaman lazım 🙈
Angellove2010 kullandik pek faydasini göremedim🙄
Saevre İlk gece yapamama rekoru bende galiba 😂 ilk 4 ay ay korkudan yapamamıştım kaç kez doktora gittik hiç bir sorun yok psikolojik dediler sonra bi an kendiliğinden oluverdi
Esrakaya canım benim hiç korkulacak bişey yok benim ilk gecemde de acımıştı ama hemen alışmıştım, hatta aynı gece de çok zevk almıştım
Esrakaya cnm ben ilk gecemde kendimi çok kasmıştim ben için tam bi kabus oldu benden sana tavsiye kendini hiç kasma rahat ol
Kendini Kasma Aşkito..
Yoksa hasta olursun..
kendini rahat bırak …