bitterdelisi24 kız ben ilk gece yapamadm diye ağladm hiç yapamayacak mıyım acaba vajinismus mu var aklıma 50 şey geldi oturdm ağladm nasıl 3 ay durdun 😂😂😂
İlk gece
Esrakaya illa olacak diye kendini strese sokma ilk gece bende yapamadm çok ağladm eşim hiç ısrar etmedi teselli etmeye çalıştı eşin yavaş nazik davransın, sabah tekrar denedik bu sefer kafamı vermedim hiç olaya acıyacak yada yapamayacağım diye düşünmedim baktm olmuş eşim diyor gözün aydın ağladığına değdi mi 😂
TombulHatun ha ha gene başlıcan sen nasıl akrepsin diye dimi :))
bitterdelisi24 evet sende karışıklık var bak yükseleninin özelliğini taşıyorsun sen 😂😂😂
TombulHatun yükselenim ne acaba :) onu bilmıyorum ki
bitterdelisi24 kız doğum saatinden bakalım hemen 🤣 benim aslan 🦁 🤣
TombulHatun ben sabah doğmuşum :) ama kacta bilmıyorum nasıl bulcaz :)
bitterdelisi24 tam saat bilmeden olmaz 😂
TombulHatun sankı annem 10 demıstı ama :)
bitterdelisi24 eğer 10 ise yükselenin yay çıkıyor 😂
TombulHatun sen anlıyorsun bu işten he 🌹😂
bitterdelisi24 her şeye elimi atmazsam içim rahat etmiyor bi burnumu sokmam lazım ondan 😂v😂😂😂
TombulHatun sureklı cevrımıcı olmana kac puan ???? :) kız helal olsun harbıden heryere yetiyorsun masallah :)
bitterdelisi24 kız işyerinde hep açık bilgisayarda forum akşam çıkana kadar kapatmıyprum 😂😂😂😂
TombulHatun kimse demıyor mu bu ne ? Sen ne yapıyorsun 😊😂
bitterdelisi24 kimse görmüyor ki😂 ben tek çalışanım patronun eşi geliyor haftada 3 gün filan benim ekranımı görmez ama 😂
bitterdelisi24 konu ilk geceden nerelere geldi 😂😂
TombulHatun ohh kralsın valla :)) gelsin çaylar gitsin kahveler :)
TombulHatun sorma ya gene postun ıcıne ettik 😂😂
bitterdelisi24 ne edicez ya konu konuyu açıyor iki hoş sohbet ediyoruz ne olmuş 😂 seninle de ne zamandr konuşmuyorum özlemişim 😂