TombulHatun yükselenim ne acaba :) onu bilmıyorum ki
İlk gece
bitterdelisi24 kız doğum saatinden bakalım hemen 🤣 benim aslan 🦁 🤣
TombulHatun ben sabah doğmuşum :) ama kacta bilmıyorum nasıl bulcaz :)
bitterdelisi24 tam saat bilmeden olmaz 😂
TombulHatun sankı annem 10 demıstı ama :)
bitterdelisi24 eğer 10 ise yükselenin yay çıkıyor 😂
TombulHatun sen anlıyorsun bu işten he 🌹😂
bitterdelisi24 her şeye elimi atmazsam içim rahat etmiyor bi burnumu sokmam lazım ondan 😂v😂😂😂
TombulHatun sureklı cevrımıcı olmana kac puan ???? :) kız helal olsun harbıden heryere yetiyorsun masallah :)
bitterdelisi24 kız işyerinde hep açık bilgisayarda forum akşam çıkana kadar kapatmıyprum 😂😂😂😂
TombulHatun kimse demıyor mu bu ne ? Sen ne yapıyorsun 😊😂
bitterdelisi24 kimse görmüyor ki😂 ben tek çalışanım patronun eşi geliyor haftada 3 gün filan benim ekranımı görmez ama 😂
bitterdelisi24 konu ilk geceden nerelere geldi 😂😂
TombulHatun ohh kralsın valla :)) gelsin çaylar gitsin kahveler :)
TombulHatun sorma ya gene postun ıcıne ettik 😂😂
bitterdelisi24 ne edicez ya konu konuyu açıyor iki hoş sohbet ediyoruz ne olmuş 😂 seninle de ne zamandr konuşmuyorum özlemişim 😂
TombulHatun canım benım 🥰🥰🌹 bende senınle konuşmayı sevıyorum .. valla burası iyi oluyor canım skıldıgında ılac gibi geliyo
bitterdelisi24 evet gerçekten seviyorum burayı ama sana azcık kırgınım ben 2 ay oldu mesajıma dönmedin yine söylemeyecektim ama tutamadm artık 😂😂
Esrakaya sizin üstte olduğunuz pozisyon da denemenizi tavsiye ederim birde kayganlaştırıcı jel kullanabilirsiniz 🤦
Esrakaya üstte senin olmanı tavsiye edeeim. Ağırlığını sana vermesin böylece kendin ayarlayabilirsin ağrını . Diğer türlü eşin bilmeden acıtabikir