• Muhabbet
  • Kuruntularım...işin içinden çıkamıyorum...

Öncellikle çooooook uzun okuyan herkese tesekkur ederim. Fikir verin bana çünkü çok ihtiyacim var.Arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum çünkü artık tükendim sürekli aklımda dönüp duruyor bu kuruntular Olay ise Eşim…
Arkadaşlar benim eşim çok zeki bir adamdır. Karakteri sağlam,herkes tarafından sevilen,saygı gören ve fikirlerine saygı duyulan bir adamdır. Bende aynı şekilde güvenilecek bir adam olarak gördüğüm için evlendim. 2 yıldır evliyiz ve 1 çocuğumuz var. Genel olarak iyi anlaşan, ilişki hayatı iyi olan bir aileyiz. Fakat bundan 5 ay önce bir eğitime gitmesi gerekti Denizliye. 4 ay boyunca eğitim gördü bende ondan haberdar olabilmek için whatsapp web, findmykids ,Mail şifreleri dahil hepsini kurdum ve bunu eşimde biliyordu. Sonra my activity de telegram girişlerini gördüm. Bitcoin hesabını takip etmek için giriş yaptığını biliyordum. Bazen girdiği zamanları my activity de görüyordum ama bitcoin için girdiğini bildiğimden bisey demiyordum. Sonrasında uhive diye bir uygulama gördüm bilmiyordum yeni bi telefon aldı ve bilindik bi marka değil diye telefonun kendi uygulaması sanıyordum. Neyse gel zaman git zaman 4 ay geçti ve geldi kendi evimize döndük o süre zarfında annelerde kalıyordum. Benim içimi gıdıkladı birşeyler ve ben eşimin telegram hesabına giriş yaptım. Ifsa sayfası veyahut artık kendini pazarlayan kadınların olduğu bir gruptu esime sordum ben bitcoin grubuna katıldım rağbet görmeyince değiştirmiş olabilirler konuyu dedi mantıklı geldi ve üstünü kapattım ama benim içimin gidiklanmasi hiç durmadı my activityden telegram araması yaptım ve join group chat diye chorme ’dan araştırma yaptığını gördüm tekrardan giriş yaptım ve bu grubu aradım bisey çıkmadı fakat sonra giriş için gelen mesajlar bölümü vardır telefona giriş için gelen mesajlar kısmi var girişleri uyumluydu. Girilmiş yanı ben görmedim ne zaman sildigimi en son ne zaman girdiğimi bilmiyorum demişti bana bu olayla iyice aklım karıştı. Uhive denilen uygulama metawors uygulaması imiş oradan da bir kadın do you like sex diye yazmış yabancı bir kadın. Iyice kayışlar koptu bende bilmiyorum deyip durdu ben girmedim ben bilmiyorum vs vs sıraladı ve sonunda sürekli bu kıskançlığı yaptığım için bana bir talak verdi yanı tekrardan kabul ettim diyene kadar beni boşamıştı. Işten geldikten sonra talagini geri aldı. Tamam güzel bir ara telefonunu kurcalarken engelli mesajlarına gelen zumla isimli uygulamadan mesaj gördüm. Yılmaz işte bilmem ne kişisi seninle sesli görüşmek istiyor diye. Ama eşimin ısmi yılmaz değil. Numaraya gelen bir mesaj bende iyice kayışlar koptu. Şuan araştırıyorum hala daha birşey bulamadım ve çocuğunun üstüne yemin etti. Bu olayların hiç birinden haberim yok diye. Eşime güvenmek istesemde bu kadar olayın üst üste gelmesi bana mantıklı gelmiyor. Sizce eşimin anlattigim karakterine gore bu işleri yapabilecek kişi mi? Benim içim içimi yiyor uykularım artık yok kesinlikle mantığıma yatmıyor benim nasıl bir yol izlemem lazım. Ben aklımda mi kuruyorum yoksa gerçekten birşeyler var mı bilmiyorum Allaha yalvarıyorum birşey var ise karşıma çıkart diye ne yapmalıyım akıl verin uykularımı geri istiyorum neler yapabilirim.

Lütfen birşeyler yazın adamın her hareketinden kıl kapıyorum.Arastirmaktan kurcalamayan yoruldum. Bana paronayak demeye başladı herkes çünkü eşimi tanıyan herkes bunu yapabilecek igrenclikte bir adam olmadığını düşünüyor. Ben gerçekten paronayak miyim her olayında birşey bulmaya her söylediğinden birşey çıkartmaya çalışıyorum.

Tek bir kelimeye muhtacim bununla tek basima bas etmekten üstesinden gelmeye çalışmaktan çok yoruldum. Fikir verin ne olur…

Lütfen birşeyler yazın herşeyin üstesinden gelen ben,bunu sindiremiyorum. Kafamda mıh gibi çakılı

Fnaa dedıgın hiçbir uygulamayı bilmıyorum duymadım .. ama şifreleri bildiğini biliyor bile bile yapmaz heralde .. dedıgıde dogru mesela bende bazen esıme bakıyorum bi kız takıp ediyor dıyorum bu kim ben ilk defa gördüm dıyo yemın edıyo inanmadım sonra gerçekten baktım bazı sayfalar baska ısımle ekleyıp sonradan baska hesaba cevırıyo. Artık kurcalamıyorum hiçbirsey . Sadece dedim karsıma çıkarsa boşanırım bu kadar buna göre davran. Yok şifre yok bilmemne . Bırak valla bu kadar araştırma yapıyorsa karsına çıkar kimse sonsuza denk birini aptal yerıne koyamaz .. ama sen paranoyak derecesine gelmıssın kendini bi sal mesela şifre bilmek bana cok cok anlamsız gelıyo. Benım özel bi alanım olması lazm galerime mesela esım girip bakamaz ben bi bayanım bayan arkadaşlarm var her türlü fotoğraf olabilir aynı sekılde onunda .. insanlara saygı duyalım bu kadar arayan elbet birsey bulur sinek de küçüktür ama mide bulandırır evlılıgını bu sekılde yıpratma

bitterdelisi24 çok haklısın özel alan bırakmak gerekiyor fakat ben bir anneyim çocuğumdan kendime vakit ayıramıyorum kendime ait bir alanım bile yok ben bu aile için kendimden bu kadar ödün verirken eşimin alanınin olmaması ve alabildiğince yükü alması gerekmez mi bizim aramızda öyle gizli saklı şeyler olmaz bizim ikimizinde öyle çok arkadasidir şudur budur yok yanı biz bütünüz ama bunları görmek beni çok yıprattı 6 aydır yaşadığımı içimdeki çelişkiyi kafamdaki düşünceleri beynimin yanmasını bir ben bilirim ve bu sorumluluklarla bunları bir arada yürütmek çok zor o kadar güveniyorum ki dağlar üstüme devrilmiş gibi hissediyorum bunun acısını size tarif edemem duygularım aklım karışık o yüzden karışık yazmış olabilirim kusura bakmayin

Fnaa cok iyi anlıyorum tabiki esımız en büyük dayanağımız . Herkesten çok insan ona güvenmek ıstıyor .. ama sen daha iyi bilirsin ? Eşin baska kadına dokunucak biri mi ? Yada baska birine ilgi duyucak biri mi ? Kendin karar ver biz ne desek boş . Bak az önce intgmda karsıma arkdaslık sitesi çıktı kqdın goguslerıne elliyo bilmem ne yapıyo yanlıslıkla bastım 🤷🏼‍♀️ Hani eşim görse bu ne dese yanlıslıkla desem :) tamam der.. biz neden cok ayrıntıya gırıyoruz ben bunu anlamıyorum bende dahil.. yok onu indirmiş bunu indirmiş .. yani karakterini sen biliyorsun

• Fnaa bunu yanıtladı.

Fnaa siz de eşiniz kadar zekisiniz gerçekten. Ama kaçıp kovalamaya dönmüş iş. Yaptıysa bile biseyler, sanaldan öteye geçmemiş gibi duruyor. Bunu sürekli söylüyorum erkekler hep inkar ederler, ama hep. Yormayın kendinizi 🌸

• Fnaa bunu yanıtladı.

Fnaa gerçekten kendine bunu yapmana değer mi ? Hem mental sağlığından hem huzurundan olduğunla kalıyorsun bir arkadaşım vardı aynı senin gibiydi en sonunda boşanma eşiğine geldiler ve şu anda psikolojik destek alıyor tabi düzeldi biraz ve doğal olarak evliliği de psikoloğun ona dediği tek şey şuydu “ Sen sen olarak mı yaşayacaksın bu hayatı yoksa A kişisi olarak mı çünkü kendi kafanda bir cehennme oluşturuyorsun ve sürekli odun taşıyorsun bir süre sonra o ateş en başta seni sonrada partnerini ve en son da evliliğini cayır cayır yakacak ve geriye dönüp baktığında külleri bile kalmayacak ” arkadaşım da dönüm noktası oldu uzman destek almak ve köprüden önceki son çıkışta olduğunu anladı çünkü bıçak kemiğe dayanınca geri dönüşü olmuyor bazı şeylerin

Fnaa valla benim eşimde öyleydi güvenilir saygı duyulan bı adamdı, asla yapmaz derken bende my activity aracılığıyla aldatildigimi öğrendim, sonra çok pişman oldu ama iş işten geçti sadece çocuğum oldughu için burdayım terapiste gidiyoruz yanımda süt dökmüş kedi gibi ama geçti malesef, ben şunu kendim yaşadığım için rahatlıkla söyleyebilirim eğer sen supheleniyorsan altını kurcala, bişey çıkıyor, ben 4 ay aptal yerine konmusum keşke daha önce daha detaylı arastirsaydim dedim

• Fnaa bunu yanıtladı.

Fnaa Zaten ortada birşey varsa yalancının mumu sahiden de yatsıya kadar yanıyor şuanda Allah karşınıza çıkarmıyorsa bile bir bildiği vardır vesvese etmeyin kendinize rahat olun birşey varsa zaten çıkar

8 gün sonra

bitterdelisi24 Eşin baska kadına dokunucak biri mi ? Yada baska birine ilgi duyucak biri mi ? Öncesine kadar hayır derdim 4 aylık zorunlu bir ayrılık var başka ilde eğitim almaya gitti başka kadınlara bakıp tatmin olacak birisi değil ama yaptığı şeyler başka

Güvenilir adam olduğu için evlendim demişsiniz ama bence o kadarda güvenmiyosun ki telefonda onun telefonunu takip ediyorsun bu güvenmek değildir. Eşim telefonunu takip ettiğimi biliyor demişsiniz ve eşim zeki bir adam demişsiniz. Zeki bir adam ve telefonunu eşi takip ettiğini bilen bir adam yanlış olan şeyler yaparmı ? Yapmaz bende o zaman ya zeki değil yada bilmiyor onu takip ettiğinizi.
                      Bence bırakın takip edip paranoya yapmayı ve eşinize hesap sormayı. Birşeyler yapıyorsa çıkar zaten sizin karıştırmanıza gerek kalmaz şuan eşinize sürekli hesap soruyorsunuz yapıyorsa bile yapmaz yada her detayına dikkat ederek yapar ama kendi haline bıraksanız yapıyorsa illaki bir iz bırakır

• Fnaa bunu yanıtladı.

Fnaa sesli mesaji dinle dinleye biliyosan canm

• Fnaa bunu yanıtladı.

Fnaa yani bence bir psikolog desteği alın. Ne dediğinizi kendiniz bile bilmiyor gibisiniz. Bu kadar kontrolcü olmak size ne getiriyor rahatlıyor musunuz? Eşiniz size aynısını yapsa nasıl karşılarsiniz?

Eşin deli gibi uygulamaları kullanmışş..
                            ve amaçta bellli sextir ama eşi ile değil başka arayışlar…

• Fnaa bunu yanıtladı.

Biram kocam sex siteleri gezsin. Uygulama uygulama karı arasın. Ben bunu fark edince didiklemeye başlayıp başka başka şeylerle karşılasayim güvenim kırılsın. Ama gidip böyle paranoyak olduğum için psikolojik destek alıp adamı rahat bırakayım öyle mi? Rahatlamak için değil güveni kırıldığı için varsa bişey karşısına çıksın da ne oluyorsa olsun diye.

Yokdahanelerrr Başka bir telefon aldı demişsiniz iş için mi? Belki onun önceki sahibinden kalan verilerdir?

• Fnaa bunu yanıtladı.