EdepYaHuu Peride merhaba , sadece uygulamaya giriş mi yapılacak, birşey beğenme, bir posta yazmak herhangi birşey yok mu? Herhangi bir anket vs
Deleted_1 TombulHatun ahaha 😂😂her saat başı lavaboya diye kalkıp perideye girip iki tur attıktan sonra tekrar uyuyan da ben🙋♀️
sancaktepe Deleted_1 perideye girdiğimde eski hesabımdan çıkış yapılmıştı neden acaba yeni hesap açtım şimdi Eski hesabım Rana_elis ti
TombulHatun Ecivicivokke Bence de yetkililere duyurulur maaşlı çalışan gibi sabah 9 akşam 6 buradayım buralar bana emanet 😂😂
Ask_hosmus TombulHatun bende 3 bebe olmasına rağmen bende aktifim banane ben de istiyorum 😂😂hem doğum hediyesi olur 😂😂😂
TombulHatun Ask_hosmus bence de hamile kalmandan doğumuna kadar peridedeydin , kadın doğurdu hastanede yine aktifti bacım ben hakkımı sana devrederim beni bırakın @Ask_hosmus u alın 😂😂
Ask_hosmus TombulHatun evet hastane de bile yazdım size en çok ben hakkediyorum😂😂 ödül benim oldu kabul ediyorum trendyoldan Bi şeyler bakayım ben aaa korse alacaktım korselere bakayım 😂😂😂 var mı korse önerin 😂
TombulHatun Eskobar ben sabah 9 akşam 6 kesintisiz ama hiç çıkmıyrum akşamları da her fırsatta giriyorum benden uzun kalan yoktur buna eminim 😂😂😂
TombulHatun Deleted_1 yok kız burdan maaş istemem güzel arkadaşlar edindim gülüp eğlenmek sizle sohbet etmek yetiyo vallahi 😍
taricat Peride hazırız bakalım aslında normalde de hergun giriyordum ama son zamanlarda 3 tane reklam çıkıyor perideye giriş yapana kadar bekle babam bekle sinir olduğum için sık giremiyorum 😬
Cicikiz taricat bende reklam çıkmıyor yeni tele geçiş yaptım peridem de anladı iPhone 13 proya reklam sokmuyor😂😂😂😂