Sjsjsjsjsjsjsjsj çok enteresan 🤨
Duşta ?
aykirikadin evet çok haklısın
Bu postu açınca biri bana özelden yazmış lan burası sapık erkeklerle dolu korktum kızlar
Hello33 şüphelendiğiniz erkek olduğuna emin olduğunuz kullanıcıları bize özelden iletebilirsiniz 🌸
- Düzenlendi
Hello33 eşim seviyor ama ben pek sevmiyorum suyun altında olunca ıslaklık falan kalmıyor ne kadar köpük yapsanda acıyor eşim ama çok seviyor 🤣ayakta hafif doggy pozisyonda
Hello33 kese atıyoruz birbirimize önce ben ona sonra o bana domramızı yugmuyoruz birbirimizin sende denicen mi ? 😏
Hello33 eee normal kanka burda erkek de olur kadında yaşlıda ona göre post aç sende milletin şehvetine meze olma
Polyannacilik adı doggy ve yorumum silindi sizi uyardığım yorumum silindi
Adenin1annesi yorum yapmak zorumda değilsinİ hanımefendi normalde olsa cevap bile vermezdim ama yazdığınız şeyleri okudum herkesede ağzınızı kocaman açmışsınız bu kadar ruh sağlığınız bozuksa en kısa sürede uygulamayı silmenizi öneririm çünkü kendi kendinizi hasta edersiniz
Hello33 canım sen tavsiye istemedin mi bende sana tavsiye verdim mesela biz direk üstün de birlikde olsak sen de olucan mı ?
Hello33 bı ayağım küvetin kenarında hafif eğilerek oluyor genelde diğer pozisyonlar rahat değil
Hello33 bana da yazmıştı
Bizim banyo çok müsait hamileyken eşim sürekli sırtımı keseler misin diye çağırırdı gittiğimde bi şekilde kendimi öpüşürken bulurdum eşim klozete oturunca kucağına otururdum ya da ayakta 😂
Hello33 duş bize göre değil bacım 🤦 ama çok denemek istiyorsanız doggy pozisyonu daha uygun olur
Duş küçük maalesef hiç deneyemedik bile 😂 ama bence rahat değildir su kayganlığı etkiler diye düşünüyorum bilmiyorum yapanlar söylesin
Bizde esımle cok yaparız bu domalma pozısyonumu ne dıyolar onu, ayaktayken benım nıyeyse ayaklarım kayıyo
Hello33 ozelden yaziyorsa bilinki erkek