Adenin1annesi yorum yapmak zorumda değilsinİ hanımefendi normalde olsa cevap bile vermezdim ama yazdığınız şeyleri okudum herkesede ağzınızı kocaman açmışsınız bu kadar ruh sağlığınız bozuksa en kısa sürede uygulamayı silmenizi öneririm çünkü kendi kendinizi hasta edersiniz

Hello33 canım sen tavsiye istemedin mi bende sana tavsiye verdim mesela biz direk üstün de birlikde olsak sen de olucan mı ?

Hello33 bı ayağım küvetin kenarında hafif eğilerek oluyor genelde diğer pozisyonlar rahat değil

Bizim banyo çok müsait hamileyken eşim sürekli sırtımı keseler misin diye çağırırdı gittiğimde bi şekilde kendimi öpüşürken bulurdum eşim klozete oturunca kucağına otururdum ya da ayakta 😂

Hello33 Ayakta en rahat. Dusa kabine ikimizin sıgması bile mucize 😆

Hello33 duş bize göre değil bacım 🤦 ama çok denemek istiyorsanız doggy pozisyonu daha uygun olur

Duş küçük maalesef hiç deneyemedik bile 😂 ama bence rahat değildir su kayganlığı etkiler diye düşünüyorum bilmiyorum yapanlar söylesin

Bizde esımle cok yaparız bu domalma pozısyonumu ne dıyolar onu, ayaktayken benım nıyeyse ayaklarım kayıyo

Banyo müsait ise yere ince banyo paspasjni sereblirsin. Biz duşta olacagi zaman eşim yere banyo paspasini serer. Dusu yukarı takar mumlar koyarız. Hafif ilik ve az açılmış suyun eşliğinde her şekli deneriz. Özellikle geceleri banyo ışığını değil mum ışığı altinda

25 gün sonra

Hello33 eşim beni ilk boşaltıyor sonra duşa giriyoruz eşim orda boşalıyor yani dusakabinimiz o kadar küçük ki bir pozisyon yapmamız imkansız bende ona duşta oral yapıyorum

Hello33 biz eşimle yaptık ilk deneyimiz di yere düştük tabi gülmekten sex de yapamadık😂🙊😁

Hello33 yaptım doğumdan sonra denemedim nirmal doğum olduğu için hala korkum var ama su altında sexs cidden aşırı iyi bugün farkettim daha iyi olmuşum gayet toparlanmışım bende denerim yakında 😂 gerçi bebek var ama bakalım ne olacak 🤭

15 gün sonra