Ya bi şeyi çok merak ediyorum sizin özeliniz yok mu ya yok anal yok oral yok parmakladı yok azdım sizin sevişme hikayenizi en ince ayrıntınıza kadar kimse merak etmiyo ha bi sıkıntı olur yakın bulduğunuz tek bi kişiye sorarsınız insan gibi eşinizle aranızda geçenlerle kimse ilgilenmiyo ben buraya yeni geldim ama açılan her post cinsellik +18 herkes açık açık en ince ayrıntısına kadar anlatmış herşeyi eşiniz anlatmanıza izin veriyo mu peki?

Nisaozclk burası özgür bir platformmuş isteyen istediğini paylaşır yazmış Naime hanım bir yorumunu gördüm 😊

Esmerbombaa uygulama özgür ama bi insanın özeli olur hayır çok iğrenç bişey bu yok şöyle soktu yok ayakta yaptık gerçekten bi insanın böyle şeyler yazması mide bulandırıcı

Nisaozclk Bu arada soylediklerine benzer hiçbi konuya dahil olmadim bu güne kadar. Konusmak bana göre de degil ama isteyen istedigini konusur bana ne ki? Bi yerden rahatsız olduysan orayı terketmelisin yargı dağıtmak icin fazla kalabalık burası

Nisaozclk konuyla alakasız olarak, 96 doğumlu musunuz ve babanız oflu mu 😂 bir arkadaşımın da ismi nisa özçelik o yüzden oysanız eskiyi yad etmek isterim 😂

Her cinsellik postunuda okumanız 🤭😬😆
          Ben Bayadır burdayım ama okumak istemediğimi okumuyorum başlık denen bişey var 🤷

Nisaozclk En ince ayrıntısına kadar oldugunu nerden biliyosun o zaman. Kendi namusunun bekçisi ol başkalarının değil

mamacita okumuyorum zaten karşıma çıkıyo ister istemez görüyosun başlığa bakıyosun

Bengeldimm bir iki tanesine baktım neyden bahsediyo bu diye kendi namusumun bekçiyim kimsenin namusuna laf etmedim yanlış anlayarak okudun ya da yanlış okuyarak anladın

Nisaozclk burası haapy mom yada kids teki gibi cok kurallı platform değil hanımefendi bu birincisi
                Burda sadece hamileler yada anneler yok bekar kızlarımız kadinlarimizda mevcut isteyen dilediği şekilde post açıp sohbet edebilir yada derdini anlatabilir saygı çerçevesi içinde ilginizi cekmiyorsa cinsellik ve +18 postlara girmessiniz olur biter boşa kaos ortamı yaratıp askı almayın şimdiden uyarmak istedim iyi forumlar .

Rakunsu daha 1 saat oldu açalı neyden bahsediyo diye baktım bi daha da bakmadım zaten diğer uygulamada bu kadar detaya girmiyolar çünkü

Nisaozclk madem öyle neden okudunuz cinsellik postlarini ? Sizin eşiniz izin veriyor mu okumanıza?
                    Benim cinsellik paylasimlari ile alakam yok ama diger app lerden gelen herkesin bu cinsellik paylaşımlarına yaklaşımı hiç cinsellikle postlariyla alakası olmayan insanları dahi tepkiye sevk ediyor. Yargılamak yerine ilginizin olmadığı postlari okumayın kimse sizin de bu konu hakkında ne düşündüğünüzü merak etmiyor.