• Muhabbet
  • eşiniz eski sevgilisine karşı romantikse ama size değilse

Her şeyini öğrendim eski sevgilisine her türlü romantikliği yapmış. Gezdirmiş adalara götürmüş hediyeler almış otel otel gezmişler. Bana gelince ise ben aptal gibi evlenir evlenmez çocuk yaptım tüm bunlar yetmezmiş gibi hep eşimin eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını ayıkladım çıplak fotoğraflarını bile gördüm silmeyi unutmuş güya. Her neyse. Bana gelince ise elde var sıfır. Demesine göre çok sever ama ne bir romantik söz ne de bir yardım asla yok. O kadar çok adalara gitmek istiyorum ki bir gün demedi gel seni götürüyüm diye. Her hafta ben yalvarıyorum gel dışarı çıkalım diye asla çıkmak istemiyor. Buz gibi oldum ben artık. Dün çok şiddetli bir kavga ettik konuşmuyoruz. Keşke diyorum keşke hiç evlenmeseydim. Ellerimle kendi hayatımın içine ettim. Tanıştığım güne lanet olsun. Aslında çok nişan atmak istemiştim ama annem elalem ne der diye attırmadı bana nişanı herkese o kadar nefret doldum ki artık. Psikolojim berbat durumda.

Kız evlenipte mutlu olan 5 parmağın 2sini geçmez. Herkesin evinde sorunlar var. Ve herkes emin ol bir süre sonra keşke evlenmeseydim diye bir düşünceye giriyor. Bekarlık kutsalmiss 😂 neyseee canım üzülme. O seni sevmediginden değil. Erkekler çocuk olduktan sonra bitiyor galiba herşey. O yüzden flört gibi ya da böyle sevgililik döneminde hissettiklerini hissetmiyorlar arzu mesela yanii eski heyecanları tutkuları olmadıkları için şuan da kılını kıpırdatmiyorlar. Sende onu takmayacaksin. Onun üstüne düşersen onu daha çok itersin. Umurumda olmayacak çocuğunu al giyin suslen gez. Dışarıda gözün baskalarindaymis gibi hareketler et. Azcik kıskandır. Ona aitmissin gibi hareket etme. Bak nasıl senin için uğraşacak

sowelldone sevgili tabikide farklı olur kıyaslayarak kendini düşürme yani çıplak foto demişsin gereğini ozaman yapmadıysan şimdide konuşmamalısın senden önce olmuş bişey yani sen evliliğine yönelip onu düzeltmeye çabala eskilerle bi yere varılmaz kocan senin bu haline alışmış alıştırmışsın nasıl eski haline çevircen tekrardan başta yapmadığını niye şimdi yapmaya çalışıyorsun eskiler yüzünden çıkan her kavga sizin birbirinize olan sevgi ve saygınızı kaybettirmekten başka bişey yapmaz

Anne123 Sevmediğini biliyorum çünkü ayrılan eşim olmuş ilişki döneminde de hep ayrılmak istiyormuş ama ayrılamıyormuş

sowelldone neden dallandırıp budaklandırıyorsunuz ki şu evlilik denen şeyi. Eski sevgiliydi çıplak fotoğraftı daha ne ne. Sizin probleminiz anlaşılan o ki “konuşamamak” yalvararak dışarı çıkaracaksam eve hapsederim kendimi yada giderim kendi başıma dolanır gelirim yalvarmak nedir bu kadar basit bir şey için. Eski sevgiliyle kendinizi kıyaslamanız çok yanlış her insanın enerjisinin çitada olduğu bir seviye oluyor belkide eşinizin ergenliği öyleydi şu an daha da oturdu karakteri. Seninle alakalı bir mevzu değildir yani. Çocuğu erken yapmakla da ne aşk bitmiş oluyor ne de sevgi. Evet eskisi gibi belki aktif olunmuyor ama dışarı çıkalım mı diye de yalvaracak seviyeye getirmiyor sorun çocukta değil yani. Uzun uzadıya konuşmanız gerekiyor ancak öyle orta yola varırsınız

sowelldone ya evlendikten sonra asker komutan ilişkisine çevirirseniz böyle oluyor .herseye anlam yüklemeler eski seyleri basına kakmalar sunu yapma bunu yapma ha bana sunu dedin degiştin aynı asker gibi ona hakim olmaya calısmak ciddilestirmek tabikide bozar. ozellikle tek odagı eşi olanlar böyle oluyor evde sürekli evine ve eşine hakim sadece kafada kuruyor beni seviyor mu begeniyor mu bana bunu dedi aldatırmı falan diye eşi işten gelincede adamdan beklentisi cok oluyor o da calısmıs bambaşka kafada olmayınca gene kavga gürültü degiştin bilmem ne ettin soru işaretleri vs valla yemin ediyorum evlilik böyle bisey degil ya hic bisey degişmedi ya sadece aynı evdeyiz gırgır samata eglence yürüyor evimizde sükür böyle yapsak bizde mutsuz oluruz ha gördüklerin hos mu degil kim takmam dese yalan söyler ama aklına kazıma gec ve kurcalama .daha da baglanır aklınız fikriniz her hareketinde olup korkarsanız tabiki evlilik size zindan olur evlenince iyice baglanıyosun ona ve hep korkun oluyor olay bu aslında karsı taraf degil cogu zaman biz degişiyoruz farkında degiliz kadın daha cok baglanır olay bu

Rouge Çok doğru söylemişsiniz sanırım ben çok bağlandım kendimi bir an önce geri çekmem gerekiyor normalde böyle değildim ama çocuk beni çok değiştirdi

Akrep İnanın konuşuyorum o da olmuyor karşımda duvar var sanki ama haklısınız evet

sowelldone bak yukarıki yorumunda da söylemişsin çok bağlandım diye. Böyle olunca afedersiniz markete giderken bile neden gelmedin diye sorgulayıp tribe giriyor insan. Bu sizi çok fazla yıpratır. Bi süre kendiniz takılın valla söylemesi kolay ama insan o sürece alıştığında tek başına adım atması bile zor gelebiliyor siz de haklısınız ama bu şekilde ilerlerseniz kendi kurduğunuz sebeplerden eşinizle aranızda uçurum oluşabilir. Kendi köşenize çekilip biraz nefes alın iyi gelecektir eminim🤍 yaz bitmemişken doya doya bir dışarı çıkın kapın bir kahve çocuğunuzla geçirin tüm günü elbet bu yalnızlığınız farkedilecektir size eşlik etmek isteyecektir eşiniz

sowelldone her evlilikte problem var eğer ki sen kıymetli olmasan seni sevmese değer vermese seninle değil onunla evlenirdi bak seni tercih etmiş onun karısı sensin hayat arkadasisin evliliğini böyle yıpratma ve programları sen yap ilk başta yakın yerlere kolay yerlere gitmeyi teklif et sonra seninle vakit geçirmek onu da hoşuna gidecektir kendi teklif eder bir süre sonra erkeklerde birde şu var para yetmiycek diye pek gezmek istemiyorlar çünkü adım attığın an 20 lirayı gözden cikar o zaman bekarmış şimdi sorumlulukları var geçmişi önüne sürüp durma aklında yoksa bile aklına sokarsın

Ben 5 senelik evliyim ve yeni evlendiğimde ben de aynı senin gibiydim.Hiçbir problemimiz yoktu bütün problem bendim. Aşırı takıntılı aşırı kıskanç biriydim.benim eşimin de eski sevgilisiyle fotoğraflarını gördüm bi flash bellekte hepsini sildim ama ona asla bunun konusunu açmadım istese onunla evlenirdi benimle değil ve dediğim gibi tamamen kafamda kurduğum şeyler. Biz akşama kadar istediğimiz yeri gezeriz ama onların öyle bir şansı yok çalışıyorlar ve her hafta sonunu her akşamı bizimle geçirecekler diye bişey yok onlarında arkadaşlarıyla çıkmaya kafa dağıtmaya ihtiyacı var. Biz kızımla geziyoruz en iyi arkadaşım oldu benim 🥹 şuan 4 yaşında ve gerçekten çok eğleniyoruz bende genç anneyim şuan 24 yaşındayım. Tamamen seninle alakalı biraz kendi ortamını yarat kendine ve çocuğunla eğlenmeye bak eskiyi sakın açma adı üstünde eski geçmiş bitmiş

Nefedukaa Eşinizin sosyal medya hesabı varmı? Hesabında sizin de dahil olduğunuz fotoğraflar var mı? Benim de eşim benden daha çok eski sevgililerine romantikmiş. İlişkilerini paylaşmaktan çekinmemiş. Sadece görmek için kmlerce yol gitmiş ve eski telefonu da olsa o zamanlara ait hatıraları biriyle yediği yemeğin fotoğrafı biriyle ilişkinin başladığı güne ait paylaşımın ekran resmi vardı ben susup oturamadım. Sizin yaptığınız gibi sakin kalamadım. Bir defa ikimizin resmini paylaşmak istedim ne demek ben fotoğrafımızı nasıl paylaşırmışım. Kimseyle fotoğraf paylaşmıyomuş. Sosyal medyasında olan her şey onun özeliymiş. Başka bir kadınla konuşması dahi. Çünkü arkadaşı ve goygoy yapabilirmiş. Bu çok normalmiş. Hala daha sorguluyorum kendimi benim burada ne işim var hala diye. Ha bana karşı ilgili mi evet ilgili. Evliliğimden anladığım bir şey barsa o da ilgiden daha önemli bir şey varsa size tek ve özel olduğunuzu hissettirmesi gerektiği

Ben çok eski bir flaş bellekte bulmuştum fotoğrafları eşimin hiç haberi bile yok hatta bilgisayarımız bozuktu televizyona bağlayıp öyle bakmıştım ve silmiştim hiç bu konuyu açmadım bile çünkü eşim cok unutkan bunu biliyorum.Fotoğraflarda öyle kafede çekilmiş fotoğraf romantiklik falan yok. Eşimin sosyal medya hesabı var ama şifresi bende de var sadece birkaç tane sayfayı takip ediyor takipçisi yok fotoğrafı yok hiçbir paylaşımı yok.Eşimin rehberi de aşırı kalabalık işi gereği ve çoğu erkek hatta %90’ı erkek diyebilirim o yüzden çok fazla benimle fotoğrafını paylaşmak istemiyor sadece düğüne gideriz bayramda birbirimizin doğum gününde vs öyle.Çok ilgili çok romantik bir eşim yok ama ben alıştım öyle bir beklentim de yok yani bildiğiniz çocuklar duymasın haluk bende Meltem 😂 Ama bizimle vakit geçirmeyi seviyor gezmeyi seviyor o yüzden şanslıyım

buzdankalpler Benim paylaşımlarıma karışmaz Instagram WhatsApp Çok fazla paylaşım yapmam ama onunla fotoğraf attığım zaman da bir şey söylemez

Nefedukaa Eski sevgilisi ile ilgili zamanında kendi hesabından paylaşım yaptığını fark edince onun hesabından ikimizin resmini paylaştım diye tartıştık. Bu arada onun şifresi falan bende yok telefonunu istedim bişey bakıcam internetten dedim. Yoksa tuvalete banyoya bile gitse telefonu yanında götürürdü. Şüphe çeken çok davranışı oldu bir defa ekran şifresini gördüm diye şifre değiştirdi şakasına şifreni gördüm yine dedim alıp kurcalayacağımdan değildi. Bunu söyledikten bir gün sonra ne yaptığını merak ettim baktım yine şifre değiştirmişti. Şu oluştu bende. Onlar sevgilisiyken sosyal medyasında onlarla bişey paylaşabiliyo herkese ilişkisini tanıtabiliyoken ben karısıyım beni kimden saklıyo kim bilmesin istiyo bekar izlenimi bırakıyor.

Nefedukaa Ama inanın kafayı yicem benden önce birine dokunmuş öpüşmüş birlikte olmuş olma düşüncesi beni mahvediyor beynimde kendimi yenemiyorum hep kendime yeniliyorum

buzdankalpler Bunu ben sorduğumda bana elalemin adamları niye karımı görüyorlar demişti saçma ama gerçekten bunu dedi güldüm sadece

buzdankalpler Bilmiyorum canım valla inşallah düşündüğün gibi şeyler yoktur. Erkek milleti ne yapacağı belli olmaz