Leyliiiiiii ben A 101 den türk kahvesiyle dibek kahvesini alıyorum dibeğin içine türk kahvesinin yarısını kdr karıştırıyorum ikisini mükemmel oluyo deneyin bence
Kahve
Leyliiiiiii ben Mehmet efendiden başka almıyorum İstanbul’a gittikçe yA da ablam orda yaşıyor o geldikçe getirir evde biterse de marketten illa onu alırım
Leyliiiiiii Bulunduğunuz şehirde alma şansınız varsa kesinlikle Artukbey derim..
Leyliiiiiii kuru kahveci mehmet efendiden baska almam zaten eşimde digerlerini asla içmez hemen anlıyor mehmet efendi değil bu diyo
Ben Tuğba dan Mirvari kahvesi alıyorum kendinden sütlü 🥰 Şeker atmama gerek bile kalmıyor çok begeniyorum😇
Mehmet efendi çok iyi birde as. Ama fiyatları yüzünden a101 yada bim kendi kahvesini alırım. Çünkü çok kahve tüketen biriyim
Leyliiiiiii kahve dünyası ben sürekli kullanıyorum çok çok iyi her kahveyi icemem ya Mehmet efendi yada kahve dünyası olacak ikisinin icinden de kahve dünyası orta kavrulmuşu seçiyorum genelde 12 li paket alırım uzun zaman kullanırım
Teşekkürler kızlar
Leyliiiiiii kuru kahveci mehmet efendi. Tek geçerim. Merak ettim ama Tuğba’yı hiç görmedim, marketlerde yok mu?
Sept yok Tuğba kendisi zaten buyuk bir kuruyemis mağazası ayni zamanda kahve çeşitleri var taze çekip veriyorlar
Leyliiiiiii yaa bizim burda yok o zaman.