- Düzenlendi
Merhaba kızlar 🦋
Biliyorsunuz boşanma aşamasındayım. Şu son 2.5 haftadır eşim olacak kişiden barışma teklifi alıyorum. Barışmak için ailemle konuşmaya çabalıyor. Kendi ailesiyle konuşmuş evi , eşyayı almaya meyillenmişler. Babamda bu yolun dönüşü yok diyerek konuyu kapattı. Dünde kalkıp babamın en yakın arkadaşını arayıp babamı ikna etmesi için konuşmuş. Babamda madem böyle yapıyor alsın dedesini, annesini gelsin dertleri ne öğrenelim demiş. Ve şöyle bir durum var Kasım ayında mahkememiz var. Telefonda konuşurken sordum aynı şeyleri yaşamayacağımın garantisi var mı dedim. Ben hata yaptım bedelini ödedim. Yaptığım hatalar yüzünden seni ve kızımı kaybetme noktasına geldim bunun cezasını çektim, bir daha hata yapmak değil bana olan güvenini kazanmak için elimden geleni yapacağım dedi ..
Yani bilmiyorum. Olayın içinde olduğum için herkes bir kafadan bişey söylüyor. Öyle doldum öyle içim tuhaf ki .. ne yapacağımı şaşırdım. Bir yanım diyor belki gerçekten pişman olduysa.. bir yanımda mahkeme yaklaşıyor acaba ondan mı diyor..
Ne yapacağımı bilmiyorum..