__MeLek__ canım önceki postlarını yorumlarını vs okuduğum için sana tek diyeceğim şey BARIŞMA. Bu insan kendi üvey annesiyle miydi tam hatırlamıyorum münasebeti olmuştu. Yani bu bile soğumaya, barışmamaya yeterli bir sebep
Sizce .. 🥺
__MeLek__ Seni üvey annesiyle aldatmis bi adam icin mi dusunuyosun bunları. Hamileliginin son zamanlari da yapmisti ayni sekilde. Off lutfen ya…
Ayy ben sebeplerini yorumları okuyunca öğrendim.. sebepler baya dolu dolu aslında.. yani bir tane sebep olsa dicem tamam bir daha yapmayabilir.. gerçi yine yapmayabilir orasını bilemiyorum ne derece ders çıkarttıı,, ne derece durabilir sözündee, ne derece hırsı azmi var genel olarak o insanın hiç bilemiyorum.. hatalardan herkes dönebilir buna inancım var.. ama gerçekten istemesi lazım o kişinin.. ve böyle yaptığı şeyler birer alışkanlık tarzındaysa, yani zor kopabileceği alışkanlıklarsa, örneğin söz verip verip tutmaları nasıldı geçmişte? Veya işte bir konuyu çözme azmi nasıldır genel olarak? Vs biir sürü faktör iyi düşünüp tartılmalı.. bir de mesela ilk bu olaylar olduğundaki tutumu da birçok şeyi anlatır, mesela ilk bu yaptıklarını öğrendiğinizde direkt üste çıkmaya mı çalıştı yoksa gerçekten bir mahçubiyet hissettiniz mi o an? Eğer ki o başlarda biraz bile pişkinlik hissettiyseniz o insanın değişmesi, saygı duyması, alttan alması olasılığına çok güvenmeyin derim.. çünkü hatalarını görüp de o an vicdan azabı duyup, utanma hissi yaşamayıp bir de üstüne haklıymış gibi bir tavra giren insanlar genelde maalesef içten pazarlıklı ve güvenilmez oluyorlar..
- Düzenlendi
__MeLek__ Eşin üvey annesiyle birlikte olmamış mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Üstelik reşit olmayan kızı taciz suçu da vardı. Zaten yolunda giden bir evliliğiniz de yoktu. Yaptığı şey de yenilir yutulur bir şey değil. Nasıl miden alıp da döneceksin?
Bence sen zaten barışma yoluna girmişsin. Destek arıyorsun. Hayatını daha çok mahvetmek istiyorsan barış. En fazla üç ay sonra karnında ikinci çocukla çok mutsuzum diye paylaşım yaparsın.
__MeLek__ Ah canımya çok iyi kalpsın ve senin bu iyi kalpliliğini kullanıyirlar yapma kullandırma kuzum.Barısacaksında nolcak bi insan değişmez neyse odur.Daha öncede iyi olduk duzeldik vs diyordun noldu sonuc bosanma aşamsindasın.Yaşın cok genc gencliğini güzelliğini nolsun heba etme.Bu hayat biri için heba edecek kadar kısa ama değerli…Yani dememm oki kuzum asla ama asla barışma adam zaten tekin biri değil dengesizin biri ne istediğini bilmiyor.Ben kimsenin kolay kolay bosanmasını isteyen biri değilimdir ama sizin evliliginiz kangiran olmuştu kangiren olan bi organ kurtarabilirmi canım?Gençsin eminimki çokta güzelsin boşan hayat karşına cok mutlu olacağınız birini çıkartacak inanıyorum buna🙏🙏🌸kızını o sapık dengesiz herfin yanında mutsuz bi sekilde büyütme.Barısırsan bir ikihafta sonra gene aynı adama dönüsecek buna adım kadarr eminim canım.LÜTFEN BÖYLE BI HATA YAPMA🙏
@Yasak_elma @Marbled @jangmi @Asasasas @Minikcadi @ToMrisHatuN1 @Sokaklambasi @wildangel @Kuzulkurt @Delininbiri0303 @Amannebileyim
Yorum yaptığınız için hepinize tek tek teşekkür ederim..
Allah razı olsun hepinizden. Şimdi söyle gerçekten Bu vakite kadar kararımdayım. Hala da öyleyim. Barışma muhabbetini düşünmedim. Sadece insanın içine böyle bir ukte olur ya gerçekten pişman mı oldu diye.. Ben olayın içinde olduğum için anlayamıyorum belki diye düşündüm. Yaşadıklarımın zaten haddi hesabı yok. En ağır şeyleri yaşadım. Bunu anlatmaya kalksam dahi anlatmayacağımı biliyorum. Bir insan bir kere yaptıysa bir daha yapar bunun bilincindeyim. Hani biz kadınlar da olur ya.. Değerimi kaybedince anlar diye.. Sadece gerçekten olabilir mi diye düşündüm. Ailemi arkama almaya asla niyetim yok zaten ..
__MeLek__ aslında onu en iyi sen tanıyorsun ozaman açık kapı burak ve nasıl davrandığını kontrol et ama ben yinede barışma taraftarı değilim bi yuva gerçekten kolay kurulmuyor asla ama yaşadıklarında bozulması için baya baya yeterli sebepler kızını düşünüyorsun belki ama böylesi daha iyidir eşyalarını kıyıpta satmış yani bozmuş bile
__MeLek__ Balım aranizda saygısızlık ilgisizlik vs olsa degerimi kaybedince anlar demeni anliycam. Deger anlamakla alakasi yok bu durumun. Adam babasinin karısıyla birlikte olabilen bi adam. Bu karakter bozuklugu pismanlikla düzelir mi? Bu lafı kullanmayi sevmiyorum ama aldatmanin da bi adabı vardır yani. Simdi detaylari hatirlamaya basladim yakalayinca kadının yaninda seni dovmeye kalkmıştı bi de.. Senin kafan iyice bulanmis kendine gel lutfen..
__MeLek__ “bazı insanlara asla ikinci şansı verme bırak birde kalsın ”
Bence kızına ve kendine bu kötülüğü yapma bir yuvayı yık demek asla kolay bir şey değil ama senin kurtuluşun böylesi olacak hakkında hayırlısı olsun 🙏
- Düzenlendi
__MeLek__ Bunun bilincinde olduğun için sevindim canım kararından dönme sakın duygularınla değil mantığınla düşün bundan sonra💐
__MeLek__ eşini sen daha iyi tanırsın ama hemen kestirip atma bence haline tavrına bir bak ona göre ver kararını kolay değil sonuçta
Sokaklambasi nasıl ya bu gerçek mi Allah ıslah etsin gerçekten az önce yorum yaptım hemen kestirip atma diye ama böyle bir insan ki insan demeye bile utandım bir damla su istese vermem Allah kimseyi yanlış yola düşürmesin aşkımdan ölsem de gerekirse o kalbi söker atarım ölene kadar aşk acısı çekerim yine de dönmem
__MeLek__ şok içinde okudum tüm yazılanları. Ne olur kendinize, kızınıza ve anne babanıza bunu yapmayın. Şimdiye kadar dimdik ilerlemişsiniz şimdi gücünüzü kaybetmeyin. Yuva kolay kurulmuyor evet ama tek tarafla da ilerlemiyor, yuvayı dişi kuş yaparmış yalanına inanmıyorum. Yuvayı yuva yapan her şey karşılıklıdır. Siz şimdi kızınızla tertemiz, yepyeni, sağlıklı ilişkileri olan bi yuva kurmalısınız. Yenilir yutulur şeyler değil bunlar. Bi’ anlık gafletle arkanızda olan kimseyi, evladınızı yerle yeksan etmeyin. Rabbim sizi hep doğru yollarda yürütsün.
__MeLek__ ahh canım benim ya çok zor bir dönemden geçiyorsunn yaşadıkların gerçekten çok zor ama kaç defa şans verdin daha önce ne değişti? O senin iyi niyetini kullanıyor. Belki değişti belki değişmedi bilemezsin tekrardan aynı şeyleri yaşarsan yine sar baştan yaşayacaksın herşeyi. Hakkında herşeyin en güzeli en hayırlısı olsun sen fazlasıyla şans verdin çok çabaladın düzeltmek için uğraştın artık daha fazla kendini yıpratma hayatına bak kim bilir karşına çok daha iyi bir insan çıkacak o kadar şeye sabretmenin sabrı selamet olacak inşallah 🌼yolundan dönmeni istemem düzelmiş olsa bile ama yine tabi sen bilirsin
Sokaklambasi İnkar edemiyorum bulandığını çünkü o kadar şey yaşandı ki belki bahane gelir ama inanın kafamın içini öyle karmaşık ki düşünemiyorum ya o kadar aptallaştım..