Eskobar Ben günceleme gelmişmi gelmemişmi daha ona bile bakmaya cesaret edemiyorum düşün yani😀😀

Cicilibicili Gelmiştirde benim telefon otomatik güncellemeye açık değil oyuzden ben istersem güncelleniyor ama ben daha bakamıyorum bile gücellemenin gelip gelmediğine o derece yani🤭🤭

Yasak_elma App store de bildirim durunca huylanıyorum ama diğer türlüsü daha berbat😂

Hic bir sekilde ozelden konusamıyosun ya seni atıyor ya ozel sohbeti göstermiyor,basıyorsun sohbete baska postlar cıkıyor kim ne yazmıs sana görmüyorsun. onu da gec hadi buldun diyelim sohbete girdin ,bu sefer tüm mesajları gecip son konusmaya gelmen gerekiyor ona da gelebilirsen cünkü donup seni uygulamadan atıyor.begenileri anlamıyosun kim beğenmiş ne etmiş asla fikrin yok. sana cevap geliyor onu da goremiyosun.sadece post okuyayım diyosun sürekli yenilere basmak zorundasın ki yeni postları göresin.onceden yorum okurduk cıkardık sonra posta yine girdigimizde kaldıgımız yerden devam ederdik ya şimdi öyle degil her seferinde asagılara inmek zorundasın yani artık okuyucu da olamıyorsun.reklamları hic söylemiyorum bile.böyle giderse ben siliyorum delirticek beni bu yorumu da kopyaladım 3 keredir yollamaya çalışıyorum

Eskobar Kız banada gelmiştir muhakkak ama bende bakmaya huylanıyorum suara🤨🤨

Cevap bilr yazamıyorum cunku her cevap da atıyor seni :(() @a

Eskobar öyle gerçekten benim bazen bir şey yazasim bile gelmiyor okuyor çıkıyorum 😕 senin bebek nasil büyüdü mu gobis 😍😍