Ssevgiii__oo evet ya bide şu akşam çayın yanında yemeler yok mu ona bi engel olabilirsem. Çok iradesizim. Ama işte eşimde yemek istiyor tabakta görünce bende yiyorum 🥺 neyse artık yeter ya hangisi daha mutlu edicek seni bugün dedim kendime. İstediğin kilo ve vucut mu yoksa o anlık yediklerin mi? O yüzden açtım bu postu. Çok sıkıldım bu halimden
Kilo verme challenge
Herkese selam sabah ölçülerimi aldım.
Kilo 69.90
Bel 88 cm
Göbek 99 cm( sezaryen sonrası gitmeyen göbek 🥺)
Basen 113 cm
Bacak 65.5 cm
7 gün sağlıklı beslenip spor yapıcam. 8.gün sabahtan tekrar ölçülerimi alıp paylaşıcam 😄 hadi bakalım çok heycanlıyım inşallah kaçamak yapmam. Ama yaparsam da yazıcam. Gün sonu yine neler yaptım neler yedim spor durumu vs check in yaparım 😊
Nurse35 ben yapmıyorum evde de kurabiye pasta börek çörek . Eşimde yap demiyo zaten . Yaptığım zaman bende dayanamıyorum çünkü
Ssevgiii__oo ya bende yapmıyorum da işte kocam sağolsun çok sever aburcubur 😊
Nurse35 Ben kocama hırs yaptım sen ne yaparsan yap 60 kilo olamazsın diyor acayip sinir oldum iddia girdik öylesine vermemiz lazım bu kiloları ama nasıl emzirdiğin için çabuk acıkıyorum dayanamıyorum benı o cok zorluyo bide bilmiyorum birden acıkıyorum ellerim ayağın titriyor kendimi kaybediyorum dayanamıyorum nasıl olacak bu iş 😞😞
Ozge49595 bence sen az ve sık beslen. Hem emziriyorsundaöYani herkesin dinamiği farklı herkese uyan beslenme şekli farklı. Nasıl besleniyorsun şuan? Mesela 3 ana 2 ara yapabilirsin. Ben 2 ana öğün bir ara öğün olarak yapıyorum. Bana iyi geliyor. Sürekli bişeyler hazırla ye filan valla vaktim yetmiyor.
Gün sonu raporumu da yazayım 😊
Kahvaltı lorlu omlet,1 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin, ve biraz kaşar peyniriydi. 11. 30 da yaptım. Ara öğünde sade türk kahvesi ve 3 kaju yedim. Akşam 18 30 da yedim. 3 kaşık pilav, karışık az sulu sebze yemeği yoğurt ve semizotu çorbası idi bi kase.
Spor olarakta sabah bebeğimle 40 dk yürüyüş yaptım. Öğlen o uyuyunca 40 dk evde spor ve akşam 30 dk spor yaptım. Akıllı bilekliğime göre 1005 kalori yakmışım 😊 baya iyi geçti ilk günüm. Kapanışı yeşil çay ile yapıcam inşallah. Benim için en zor saatler geliyor bakalım. Umarım kaçamaksız geçiririm. Su da şu an 2 lt içtim uyuyana kadar 3 lt olur. Zaten normalde de o kadar tüketim :) benden bu kadar kızlar yarın çoookk güzel bi gün olsun inşallah bol booll eksiler olsun 😊❤️
Nurse35 bende geldim valla tartıda kötü Bi rakam gördüm ve artık dur deme zamanı bende çok çabuk kilo alan birisiyim 89 yla başlamıştım geçen sene 77 ye kaşar düşmüştüm 4 ay sa çok yavaş veriyorum evde leslie yapmıştım senin gibi öğlen ve akşam yemiştim ama maalesef tekrar aldım ve 88 olmuşum bu akşam limonlu su ile başladım yarın gayretli bir şekilde devam edecegim
Ceymina ay hadi o zaman ben gün gün yazmayı düşünüyorum. Yaptıklarım yediklerim içtiklerim vs. Bazen olur hergün yazamam belki ama her haftaki ölçü sonuçlarımı o haftaki yaşadıklarımı vs yazmayı düşünüyorum. Hem yaptıklarımı da görüp gözden geçiririm diyorum. Tabi diyet yolculuğuma arkadaş bulursam ne mutlu 😊 verim aldığım şeyleride paylaşırım.