https://www.hizliresim.com/pksz2i6 merhaba kızlar eşimin çantasında bunu gördüm resimi.paylaştım bu prezervatif çöpümü yoksa istek arttırıcı gibi bişey mi çözemedim ama canımı sıktı bu olay kendisine de söyleyemedim çünkü çantasını kurcaladığımı anlayacak diye canım cok sıkkın
Eşimin çantasında bulduğum şey
AC1512 Yabancı dilim pek yok google çeviriden baktığımda “sperm üretilen horoz daha büyük
Eros uzun horoz daha geniş”
Böyle birşey yazıyor 🤷🏼♀️
AC1512 prezervatif ambalajı bu
Prezervarif maalesef.. sizleyken kullanıyor mu?
Bana da prezervatif geldi ama Türkiye’de bulunan prezervatif ambalajları bu şekilde değil orası düşündürücü ?
AC1512 Googleden cevirdim pek bisey anlayamadım sanırım ya geciktirici ilac gibi bisey yada prezervatif.Eger prezervatifse de türkiyede böyle bi prazervatif yok paketi farklı nerden bulmuş olabilir yurtdışıyla baglantısı varmı eşinin yoksa yurtdışındamı yaşıyorsunuz?
Yasak_elma hayır yurtdısıyla hiçbir ilgisi yok prezervatifte kullanmıyoruz ama cinsel hayatımz kötü değil aldatsa beni istemez düzenli bir ilişkimiz var hap gibime geldi ama bilemiyorm cok değişik.eşim prezervatif kullansa kullandığı yerde bırakır poşetini öle bir tip kullandığı seyi meydandan kaldırıp atmaz birde kenarından yırtılms prezervatif öle köşeden cıkamaz gibi geldi
ddbbee_5 hayır yurtdısıyla hiçbir ilgisi yok prezervatifte kullanmıyoruz ama cinsel hayatımz kötü değil aldatsa beni istemez düzenli bir ilişkimiz var hap gibime geldi ama bilemiyorm cok değişik.eşim prezervatif kullansa kullandığı yerde bırakır poşetini öle bir tip kullandığı seyi meydandan kaldırıp atmaz birde kenarından yırtılms prezervatif öle köşeden cıkamaz
Ceydaaa2259 aynı çewiriyi bende okudum ama sanki penis büyütücü gibi değil gibi değişik anlami var
AC1512 yukaridaki çince yazıda daha büyük penis mutlu geceler 48 saat sonsuz doygunluk falan yazıyor
AC1512 cock bigger diyor penis büyütücü demek ya krem yada sertleşme sorunu var mı onun için mendiller dr var mendil de olabilir ama prezervatif de olabilir neticede açılan kısım çok küçük değil ve kondomda sert bişey değil gayet elastik