Eşimin çantasında bulduğum şey
AC1512 valla bilmiyorum değişik ilaç falan olsaa yinede yabancı yazılar var Türkiye’de böyle şeyler varmı bilmiyorum bişey diyemem ama bizde prezervatif kullanıyoruz ve yırtıldığında böyle köşeden yırtılıyor ve çıkıyor rahatça kayganlaştırıcı olduğu için bu yüzden ordan yola çıktım🤷🏻♀️ inşallah kötü bişey değildir googleden aratsanız ne olduğu çıkmazmı
AC1512 Prezervatif poşeti ya
bitterdelisi24 prezervatif poşetinde 48 saat doygunluk gibi bsey yazarmı prezervatif eşim bekarken bile kullanmayan bir tip
AC1512 İstek arttırıcı olabilir ozaman.Belki gene tekrarlamistir o problemi bu sekilde çözmeye calisiyodur
Yasak_elma çok mersk ediyorm ne dusundunde kafasında kullandı takp edicem birara çok isteği vardi aşırı ama ozaman cantasında böle bsey görmedim buara normal durumda buna denk geldim çantasında
AC1512 takip et bakalım🤔 belki oarada aldida çöpe attı paketini şimdi alınca atmayı unutmuştur?
Yasak_elma Tedavi edici gibi şeyler prezervatif paketi gibi şeylerde satılmıyo sanırım. Tek kullanımlık bişey olması lazım kullandığı şeyin. Hap gibi bişey olma ihtimali yok onu biliyorum. Bana daha çok anlık etkisi olan prezervatif gibi geldi
AC1512 google lensten
buzdankalpler kesinliklee..
AC1512 canım eşin yurt dışında ki bir marka olan prezarvatifi nasıl alabilir biraz düşün bunu çünkü hiçbir ilgisi yok diyosun demekki bunu kullanmasi için verilmiştir açılmasa anlarız da açılmış bu ben şahsen vebale girmek istemiyorum ama ben böyle düşünüyorum ve bunu anladim 😔🤦♀️
- Düzenlendi
AC1512 sertleştiricii o zaman öyle yazıyorsa ben olsam hiç beklemediği bi anda önüne atar buna ne gibi bi ihtiyacın vardı diye sorardım nerden buldun derse yerde buldum çantandan düşmüş derdim tabi inanırmı bilemem
Bu arada bende eşime sordum ya prezervatiftir yada sertleştiricidir dedi zamanında petrol ofisinde markette çalışmış o sıralar neler neler almaya geliyorlardı her markadan bişey vardı dedi tabi eşiniz nerden buldu onu bilemicem ona sormadan çözüme kavuşmucak gibi kim ne derse desin kesin olarak eşinizden öğrenmeniz daha doğru olur
Yasak_elma Canım gece gece üşenmedim araştırdım en iyi niyetli duygularla geciktirici mendil ise diye. Öyle bile olsa sen görmeden kullanması imkansız. Sertleşme durumunda uygulanıyomuş. Yani senin bu ürünü görmen ve ne olduğunu bilmen gerekirdi. Sen görmeden kullanıp sürpriz diye karşına çıkmıyor herhalde
- Düzenlendi
AC1512 ben google lens e okuttum resmi libido yükseltici içecek diyor eşiniz belkide performansını yükseltmek için birşey de içmiş olabilir artık bu tür şeyleri bakkallar bile satıyor kokladınız mı içini iyice açıp bakın eşinize sorun çekinmeyin derim ben olsam çantanı karıştırdım şüpelendim derim yani