Cicilibicili İste.Sen isteyince ayıp oluyorda onlar emanet şeyi geri vermeyince ayıp olmuyormuymuş çok sinir oluyorum şu alıpda verilmeyen verilmeye tenezzül edilmeyen küçük bişey nasılsa deyip sahibine ulastırılmayan eşyalara😠Benimde görümcem var arka sokağımda oturuyo oyüzden sık sık görüşürüz.Bişey ister veririm taaa aylar sonra aklina gelirse verir oda aklına gelirse yani😒Artık istiyorum direk söyluyorum sende şunum vardı ….abla versene diyorum direk oda hee kız ben unutuyorum sen bana hatırlat diyor🙄Bende birimin emanet bi ignesi dah olsa vallahi ikigün bile durdursam icim ićimi yiyor kadına vereyim kadına vereyim birdaha almaya yüzüm olsun vs vs diye diye. İsim bitince gider veririm durdurmam kimsenin eşyasını kısa süreli kullanmak için aldıysam uzun uzun evimde niye durdurayayim o insan onu parayla almadımı ona lazım olmazmı bana lazım olduysa. ayy çok sorumsuzlarya🤨Sende iste nederlese desinler arkandan.Sende arkadan konuşanın yüzünden konuş vur lafı yüzüne parayla aliyorsun sen o eşyaları yoldan toplamiyorsun