Yatağınızı yıkatsanız çıkar galiba leke çıkarıcılar çıkarmıyo çünkü

Siyem34 kan lekesi için soğuk su çıkarır derler netten bi bakın bende koltuk örtümü rezil etmiştim kan lekesini sıcak su ile çıkarmaya çalışınca

ReglolanTilki ay iyi bari sevindim adınıza. Fiyatı uygun diye her zamankinden farklı bi deterjan aldım ben, ondan oldu😂 bildiğinden şaşmayacaksın 😒

ReglolanTilki adet oldunuz mu peki ben de gecen gun aynısını yasadım ama ben hemen kalktım banyoya koştum ama bir kac daka sonra kanama durdu ve adetimin 10 gununde yaşandı

Sept Yaa ben beyazlar için bebek deterjanı oluyo ya toz hani dalan granül onu kullanıyorum çok güzel kokuyo 😍

• Sept bunu yanıtladı.

ReglolanTilki vanishin spreyi var yatagima bnimde gecti onu sıktım 1 gece beklettim lekeden eser kalmadi kizimin kiyafetlerindeki her lekeyi de onunla çıkarırım turkiyede marketler de gormedim ama trendyol da bulabilirsiniz

Hayat_ Çıktı leke 😍 bende vanishin koslasını kullanıyorum spreyini görmemiştim teşekkür ederim bakayım çok lazım oluyo leke çıkarıcı

ReglolanTilki umarim bulursun harika birsey cidden kan, salca vs aklina gelecek her lekeyi cikariyor eger leke cok gucluyse geceden sıkıp sabaha bekletiyorum hayatimk kurtaran bir ürün

Paslai Oldum yaa malesef heryer kandı o şekilde iliskiye girmisiz cok kotu hissettim agrımıda anlamadım