• +18
  • İçine boşalmak

Lilo ovulasyon testi kullanabilirsin çatlamadan sonra adete yakın olabilir

Lilo doğum kontrol hapı kullanın veya ilişkiden sonra ertesi gün hapı alın

• Lilo bunu yanıtladı.

Yusra Ben bugün test yaptım çok şükür negatif

neshe79 kaç gün geçti biz 4 gün önce birlikte olduk 2 gün önce regli olmam gerekiyordu. Nezman test yapsam of inşallah yoktur kuzenlerim hamile görüyordu kendilerini bende 3 kez gördüm bilmiyorum 11 aylik oğlum var

emziriyormusun birde düzenlimiydi adet döngülerin

Yusra 5 gün geçti ama emzirdiğim için düzensizlik olabiliyormuş

Lilo ilişkiden sonra 72 saat içinde alman gerekiyor ne kadar erken kullanırsan o kadar etkisi fazla oluyor ama senede en fazla 2 defa kullanılabilir diye biliyorum hiç kullanmadım ben ama doğum kontrol hapı aksatmadığın sürece tam koruma sağlıyor yaklaşık 4-5 ay kullandım bir sorun yaşamadım en garantisi o bence

sancaktepe o hatayı bizde yaptık 3 yaşında oğlum şu an hiç te kaymadan hamile kaldım 😒

Lilo hic riske atmayin derim ama illaki istyrsa eger adetiniz günü gününe duzenliyse adetnizden 1 gun once olabilir

sancaktepe ya bende taktırmak istiyorum ama çok korkuyorum 2 tane normal doğum yaptım ama korkuyorum valla

neshe79 Cerrezette kullandım kızım emiyordu ve sürekli her ilişkide içe olur sonra bıraktım sekiz ay boyunca hamile kalmadım sonra oğluma hamile kaldım doğurunca tekrar başladım emzirdiğim icin oğlum 17 aylık olmak üzere çerezette kullanıyorum yine hep içime oluyor bir sıkıntı olmadı gününü güne içersen bişi olmaz bırakınca bile 8 ay çocuğum olmadı

• Lilo bunu yanıtladı.

neshe79 Aynen emzirdiğin için düzensizlik olmuştur benim 8 aylık oğlum var ilk adetimi 5 aylıkken oldum Haziranda Temmuz ve Ağustos düzenli oldu bu ay olmadım şuan 6 gün geçti dün test yaptım negatif çok şükür kafayı yicektim günlerdşr kurmaktann🤣