İçine boşalmak
Lilo doğum kontrol hapı kullanın veya ilişkiden sonra ertesi gün hapı alın
Amannebileyim hap düşündüm ama ne kadar etkili olmadığından emin olamadım bide ertesi gün hapı nedr
emziriyormusun birde düzenlimiydi adet döngülerin
Lilo ilişkiden sonra 72 saat içinde alman gerekiyor ne kadar erken kullanırsan o kadar etkisi fazla oluyor ama senede en fazla 2 defa kullanılabilir diye biliyorum hiç kullanmadım ben ama doğum kontrol hapı aksatmadığın sürece tam koruma sağlıyor yaklaşık 4-5 ay kullandım bir sorun yaşamadım en garantisi o bence
sancaktepe o hatayı bizde yaptık 3 yaşında oğlum şu an hiç te kaymadan hamile kaldım 😒
Lilo hic riske atmayin derim ama illaki istyrsa eger adetiniz günü gününe duzenliyse adetnizden 1 gun once olabilir
sancaktepe ya bende taktırmak istiyorum ama çok korkuyorum 2 tane normal doğum yaptım ama korkuyorum valla
sancaktepe hangi spiral taktırdınız
neshe79 Cerrezette kullandım kızım emiyordu ve sürekli her ilişkide içe olur sonra bıraktım sekiz ay boyunca hamile kalmadım sonra oğluma hamile kaldım doğurunca tekrar başladım emzirdiğim icin oğlum 17 aylık olmak üzere çerezette kullanıyorum yine hep içime oluyor bir sıkıntı olmadı gününü güne içersen bişi olmaz bırakınca bile 8 ay çocuğum olmadı
ReglolanTilki ağız ve yüz mü 🤮
sancaktepe Sprialle bi sürü hamile kalan varmış 🤷♀️