Canim Merhaba. Ben de ayni senin gibi bir durum yasadim. 1 sene önce evlendik, ve ben ilk zamanlarda ki korkumdan dolayi asla iliskiye giremiyodum. Düsününce bile cok kötü oluyodum. Sonra hep zamana biraktim ve birsürü doktor arastirdim. Malesef yurt disinda oldugum icin ve arastirdigim iyi doktorlar hep turkiyede oldugu icin 1 sene sonra anca turkiyeye gittim ve Trabzon‘ da tedavi gördüm. Asla ama asla sana piskologa gitmeni önermem. Onlar pek bisey yapamiyolar ben burda da piskologa gitmesini bilirdim ama bizzat turkiyede kadin dogum uzmani ve bu problemi cözen bi doktorda tedavi olmak istedim. Trabzon‘da bir doktora gittim. Bilmiyorum yakin misin oraya yakinsan sana doktorun ismini de soylerim. Inanir misin elim kolum titriyodu.. sonra ona gittim bi ucret odedim ama umrumda degildi yeter ki sorunum cözülsun istiyodum. 2 seans da yendim. Sadece 2 seans… o an ki gözyaslarimi bir görsen mutluluktan oyle guzel bi duyguydu ki… artik ben de vajinismus hastasi degilim🙏🏻 ve simdi yaklasik 2 ay oldu. Iyi ki onunla tanistim ve iyi ki ona gittim. Her sey sadece beynimizde bitiyor kuzum.. beynin oynadigi bir oyun bu.