Aleynaaaaa Her sey beynizimde bitiyor.. sakin piskologa gitme. Bu isi bir kadin dogum uzmani ve vajinismus problemi cozen birine git. Trabzona yakinsan sana hocamin ismini de soylerim… cok iyi bir hoca ben sok olmustum 2 seans ya sadece 2 seans..
Aleynaaaaa Belli bir ucret aldi. Ama umrumda bile degildi yeter ki sorunum cozulsun diyodum cok caresizdim benim de esim cok sabirliydi Allah ondan razi olsun. Simdi cok guzel iliskiye girebiliyoruz. Ama seni cok cok iyi anliyorum🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aleynaaaaa Kremler haplar sakn inanma. Inan bana sadece dogru doktoru bul o yeter… ben de ayni senin yasadiklarini harfiyen yasadim..
simaysvs Aleynaaaaa Bende Türkiye de değilim yaşadığım yerde doğru dürüst ne hastane ne doktor ve 1 sene oldu çocuk hayalleri kuruyoruz resmen ama onun öncesinde şu problemi aşmış değiliz her defasında korkularım kasılmalarım devreye giriyor aşırı derecede korku tarif edilemez 😔😔
simaysvs simaysvs Eşimde artık yaklaşmak istemiyor hiçbirseyde diyemiyor bazen aklımıza geliyor acaba büyü mü var falan diye düşünüyoruz
Aleynaaaaa Ya evet yurt disi oldu mu cok kotu oluyor inan. Turkiye de doktorlar daha bilgili ve yakin. Beni de burda piskologa yonlendirmisti ama ben asla gitmedin cunku biliyodum sonucu yine iyi cikmicak
Aleynaaaaa Yok kuzum oyle birsey dusunme. Inan ki komple beyin de bitiyor. Beynizim o an bizi durduruyor ve sanki cok aciyacakmis gibi duygu veriyor bize biz de o an komple kasiliyoruz
simaysvs Aleynaaaaa Kaç yaşındasınız siz Ayrıca İlginiz için çok teşekkür ederim birileri ile konuşmak gerçekten çok iyi geliyor
Aleynaaaaa 24 yasindayim canim💓 rica ederim ne demek her zaman. Inan ben de yakin zaman da iyilestigim icin bu durumda hemen yazmak istedim cunku seni cok cok cok iyi anliyorum🙏🏻
simaysvs Aleynaaaaa Siz yazabilir misiniz bana özelden ben yeni açtım bu uygulamayı pek bilmiyorum 🤷♀️
Ginger simaysvs bende senin gibiydim ne hissettiğini anlıyorum ama hersey senin elinde gerçekten korkulacak hiç bisey yokmuş