Yasak_elma benim haberim olmuyacakti aslında kayınvalidem agizindan kaçırdı geride değiştiremedi lafi kendisi oduyecekmis öyle söylüyor kocam
Siz olsaydınız ne derdiniz ?🤦🏻♀️
Fesfe Demek ki sizin düşündüğünüz gibi ya da bildiğiniz gibi gırtlağınıza kadar borç içinde değilmişsiniz. Eşiniz çok rahat bir şekilde 3 bin verebiliyorsa hele ekonominin böyle olduğu bir dönemde. Evinede bakmak zorunda. Hani ay sonunu rahat getirin diye kısıyormuşsunuz ya artık onu yapmayın. Ben sizin yerinizde olsam yer içer gezerim.
Kayınvalide durumunuzu görmüyor mu? Böyle bir beklentiye girmesi için sizin maddi olarak çok iyi olmanız lazım. Bilip böyle yapıyorsa çok vicdansız.
- Düzenlendi
Fesfe Keşke sizde kayınvalidenize Anneme bebeğin ihtiyaçlarını karşılayamaz derken her ay 3 bin size vermesini nasıl bekliyorsunuz diye sorsaydın. İnanın çıldırmalık bir durum ama boşverin siz gerçekten hayatın tadını çıkarmaya bakın. Bırakın eşiniz düşünsün ay sonunu borcu harcı.
Fesfe ikimizin bi aile olduğunu hatırlatırdım. Bensiz karar vermesinin doğru olmadığını, bensiz plan yapmaması gerektiğini, bana saygı duymak zorunda olduğunu hatırlatırdım. Hatırlamazsa biraz daha uğraşırdım. Sonra da tatlım borçların bitince gel tekrar konuşalım ben o zamana kadar yokum derdim 😌
@Fesfe ben olsam anne benimde haberim olsaydı keşke bu planinizdan derdim ve eşime çok kızardım ve asla böyle biseye musade etmezdim gücü yetiyorsa alsın niye çocuklarını zora sokuyor ki 🤷♀️🙄
Fesfe gidip kalsan sanki ne olacak ne kadar kalabilirsin en fazla bütün yazı orda geçirecek halin yok ben olsam borç harç da var diyorsunuz kabul etmezdim
Fesfe e yok artık diyecek birşey bulamıyorum … Eşinizle konusun kesinlikle böyle birşeye müsaade etmeyin net tavrinizi koyun benim ve evladimin rızkını da veriyorsun benim rızam yok de asla müsaade etme . Birilerinin doyumsuz gözü doyacak diye niye sen ve evladın mağdur olasın . Çok sinirlendim ne doyumsuz insanlar var toprak doyurur boylelerini
Fesfe o zaman bundan sonra sizde istediğiniz gibi harcama yapın eşinizin hiçbirşey söylemeye hakkı yok vermeseydin 3 bini banane çalış öde dersiniz
Fesfe bide senden gizli he allah işte sana duyurmus pislik karı eşin ödemeyi kabul etmişmi
Ben kesin tavrını kotar..
Ortağım bu şeylere derim.
.
Yasak_elma herşeyi öyle yapıyorlar bh ne ki bir bakıyorum olmuş bitmiş herşey