Kızlar … Benim abim bir kadınla beraber olmuş ve ayrılmışlar . Ama kadın şimdi 3 haftalık hamileyim diyor. Sözde doktor bebeğin kalbi oluşmamış olmusmasi için ilaç yazmış … Öncelikle abim ve kadın ilişkiyi geçen ayın 25inde yaşıyor , şuan ise 28 Eylül . Tam 1 ayı geçmiş bile ilişkiden sonra … Bebek haftası son adet tarihine göre hesaplaniyor ve buna göre kadınin abimden hamile olabilmesi için 3 haftadan daha fazla olması gerekmiyor mu haftasının ? Çünkü 25 inden sonra adet görse zaten abimden hamile kalmamış oluyor sonra başka bir ilişki yasadiysa ancak o kişiden hamileyse 3 haftalık olabilir değil mi ? Abimden hamile olsa son adet tarihi de 25 inden önce olduğu için bebeğin haftasının en az 5-6 hafta olması gerekiyor . Ayrıca ben ömrümde ilk kez duyuyorum kalp olusmayan gebelikte kalp oluşturması için ilaç olduğunu . Benim bildiğim kalp olusmazsa belli haftaya kadar kürtaj yapılır doktor oluşumda müdahale edemez diye biliyorum. Beni aydınlatır mısınız bu kadın abimi kandırıyor mu ?

taricat öncelikle Rabbım yardımcınız olsun zor bir durum 🙄bence abinizde çocuğun babası olarak kadın doğuma gidip doktorla bire bir konuşsun ne lazımsa söylesin işin içinde olsun kandirilmasin ileriye doğruda anne karnında bile Dna testi yapılabiliyor kaçıncı ayda bilmiyorum ama biraz sabretsin zaten ortaya çıkar yapmış bir hata sabretmekten başka çare yok

taricat Nasıl bir saçmalıktır bu ya.. 6 haftadan önce bebek rahime düşüyormu ki doktor görsün? En erken vajinal ultrasonla 4.5-5 haftada görüle bilir.. Kalp konusu daha da saçma çünkü bebeğin kalbi 4cü haftadan itibaren oluşmaya başlıyor. Ve bebeğin kalbinin oluşması için ilaç filan yazılmıyor 😂 bide böyle durumların yaşanmaması için korunma yöntemleri var..

taricat hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sonuçta bir bebeğin hayatı söz konusu önemli olan ne abiniz nede o kadın

taricat Yok yaa kandırıyor. Olmaz öyle şey. Çok inanıyorsada sizin bildiğiniz bir doktora götürsün kızı

taricat iyide kalp 4. haftada oluşur 2. Haftada kalp oluşmaz ki belliki kandırıyor nasıl olsa erkekler bu işten çok anlamıyor diye abini saf buldu galiba yutturmaya calisiyor gibime geldi bence ya hamile değil para tirtiklamaya calisiyor yada hamile ama bebegin babası kabul etmeyeceğini düşündüğü için son çare abinden hamileymiş gbi davraniyor 🤷‍♀️🙄

taricat Allah yardımcınız olsun bacım.. Hoş bizde burda bir çok bayan hamilelik geçirdik. Arkadaşlarında dediği gibi 4-5 haftasında kalp oluşur ve 6-7 hafta arasında atışı duyulur. Daha yakın bir arkadaşımın gebeliğini 4. Haftada öğrendi ama doktor ne vajinal ultrasonda ne karın ultrasonunda görünmez dedi . Kan değeriyle de net bir hafta vermezler. Vereceği ilaca da gelince folik asit vermiştir sadece bebeeğin gelişmesi için. Ama bahsettiğiniz tarihler konusuna bakılırsa yalan var işin içinde. İnşallah tez zamanda aydınlanır bu mevzu..
              Çok geçmiş olsun.

taricat kalp falan ne alakaki daha şimdi inanmayın kuzu abin anlamaz ultrasona falan sen git sor soruştur anne karnındaki bebeğin kan grubu bile öğreniliyor şimdi teknoloji gelişti dna testi yapsın abin önce yani aralarında ne olduğunu bilmiyorum ama yok böyle bişey

taricat Bana da biraz düzmece gibi geldi. Bence abin de doktora gtsin onunla. Hatta yanlız gtmesin bu konulara hakim biri de gtsin. Çünkü abim saf inanyor kadin da kandryor demissiniz. Belki de bu durumu abinizle evlenmek icin yada barismak icin malzeme olarak ortaya da atmis olabilir. İki haftalik bebgin kalbini oluşturan bir tedavi de duymadim sahsen ben .

taricat Yan işiyle tam tarih olarak hatırlamıyorum ama adetim bitmişti benim tam yumurtlama döneminde eşimle birlikte olduk o gün boşalma olmuştu ben 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ama erken döllenme demişti doktor. Ne zaman hamile kalındığını bilmedikleri için son adet tarihini baz alıyor doktorlar

Jassmin Şubat ayı gelicem öyle gideriz diyormuş abimi gecistiriyor

Elifdurununannesi bence de öyle yapıyor abim saf tabi inandiricam sandı hemen bizi bilmediği için hesaba katamadi salak

__MeLek__ amin bacım amin … Allah büyüktür bakalım elbet çıkar gerçek ortaya ama bence de yalan söylüyor