Eskobar evet kuzum bence de yalan söylüyor kadının hiçbir lafı akla mantığa sığmıyor apaçık belli salladigi 🤦🏻‍♀️

Ezel5656- evet bende duymadım çünkü yok öyle bir tedavi sallıyor hanımefendi 🤷🏻‍♀️ bende gidicem yanlarında gerekirse bakalım

PiTi evet öyle oluyor ama bu bariz yalan söylüyor çünkü 2 buçuk haftalık gebeliğe kalp oluşmamış diye hap verilmez ayrıca öyle bir hap bile yok her lafı mantıksız ve yalan

• PiTi bunu yanıtladı.

taricat abin inanmaz inşallah böyle bi yalan söylediğine göre bi haltlar karıştırıyor

taricat İlaç derken folik asitten bahsediyor olabilir yoksa öyle kalp oluşturan bir ilaç yok yani evet adet tarihine göre hesaplanıyor ve dediğiniz gibi en az 6 haftalık olmalı ve kalp atışı çoktan duyulmuştur bence bildiğiniz bir yerden randevu alın götürün muayeneye eğer ki gelmek istemezse yaa bebek yok yada başkasından

Bebeğin kalp atışları 6. gebelik haftasının ardından duyulmuyorsa detaylı bir tetkik ve muayene yapılması gerekir. bebeğin canlı olduğunun belirlenebilmesi için özel ultrason tetkikleri yapılır. Gebeliğin belirlenmesi için kan testi istenebilir. şayet bebeğin kalp atışlarının duyulmaması ve izlenmemesi doğrultusunda ölmüş olduğu yapılan tüm muayenelerle onaylanırsa kürtaj ile ceninin alınması gerekir

Mucize2 bir oyunlqr dönüyor ama çıkar elbet yakında kendini çok akıllı zannediyor

taricat kız bu yarın size kalbine pil taktıracağız falanda der aman diyim

Eskobar ahahahah 😂 valla ben beklerim bu kadar mantıksız yalan söyleyen herşey diyebilir ve abim de inanabilir o kadar safoz 😂 bı bize karşı saf salak değil abim de gacilere gelince pammıh gibi 😂 bigun fena duduklucekler ama 😂

taricat valla son kadın düdüklemeninde önüne geçmiş 5 metrelik gazzığa oturtmaya çalışıyo

Eskobar otursun o da aklı başına gelsin her tanistigiyla uckurunu doyurmaya çalışırsa haram yolda olacağı bu 🤷🏻‍♀️ aman bizim aileye musallat etmesin de kendisi naparsa yapsın acırım acırım anamla babama acırım

taricat Evet orası saçma olmuş anin beraber gitsin doktora gel seni özel hastaneye götürüyüm desin o da girsin devlette eşleri almıyorlar çünkü

taricat ben 4 haftalık hamileyken bile bebek gorunmedi kese görüldü sadece 6 inci haftamda nokta kadar gördük diye hatırlıyorum 3 haftalık bebek icin kalbi gelismemis denmesi cok sacma ki ilac mi varmis bunun icin

taricat Yani hamilelik bu filmlerdeki gibi gizli saklı yürüteyim yada başkasından olsun da başkasına yutturayım gibi bişey söz konusu değil 2022 yılındayız yani saçmalık tamamen 🤷🏻‍♀️

Eskobar ayrılmış abim kadından 😂😂😂 şizofren gibi birşey diyor 😂

PiTi ayrılmışlar 🤷🏻‍♀️ kadın büyük ihtimal hamile bile değil kafayı abime takmış abim ayrıldıktan sonra o yüzden böyle bir yalan uydurdu galiba . Şizofren gibi hareketleri var diyor abim

• PiTi bunu yanıtladı.

taricat Aaaa ay olabilir millet iyice kafayı yedi zaten iki üç haftalık bebeğin kalp durumu da saçmaydı yani