taricat Nasıl bir saçmalıktır bu ya.. 6 haftadan önce bebek rahime düşüyormu ki doktor görsün? En erken vajinal ultrasonla 4.5-5 haftada görüle bilir.. Kalp konusu daha da saçma çünkü bebeğin kalbi 4cü haftadan itibaren oluşmaya başlıyor. Ve bebeğin kalbinin oluşması için ilaç filan yazılmıyor 😂 bide böyle durumların yaşanmaması için korunma yöntemleri var..
Lütfen okuyun ...
taricat hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sonuçta bir bebeğin hayatı söz konusu önemli olan ne abiniz nede o kadın
Elifdurununannesi öyle tabii eğer doğru söylüyorsa her şekilde sahip cikariz
taricat iyide kalp 4. haftada oluşur 2. Haftada kalp oluşmaz ki belliki kandırıyor nasıl olsa erkekler bu işten çok anlamıyor diye abini saf buldu galiba yutturmaya calisiyor gibime geldi bence ya hamile değil para tirtiklamaya calisiyor yada hamile ama bebegin babası kabul etmeyeceğini düşündüğü için son çare abinden hamileymiş gbi davraniyor 🤷♀️🙄
taricat Allah yardımcınız olsun bacım.. Hoş bizde burda bir çok bayan hamilelik geçirdik. Arkadaşlarında dediği gibi 4-5 haftasında kalp oluşur ve 6-7 hafta arasında atışı duyulur. Daha yakın bir arkadaşımın gebeliğini 4. Haftada öğrendi ama doktor ne vajinal ultrasonda ne karın ultrasonunda görünmez dedi . Kan değeriyle de net bir hafta vermezler. Vereceği ilaca da gelince folik asit vermiştir sadece bebeeğin gelişmesi için. Ama bahsettiğiniz tarihler konusuna bakılırsa yalan var işin içinde. İnşallah tez zamanda aydınlanır bu mevzu..
Çok geçmiş olsun.
taricat Kız senin başın da bi atraksiyondan kurtulmadı be😂 Hic anlamam böyle şeylerden hakkinizda hayirlisi olsun gelişmeleri bize de soyle
taricat Bana da biraz düzmece gibi geldi. Bence abin de doktora gtsin onunla. Hatta yanlız gtmesin bu konulara hakim biri de gtsin. Çünkü abim saf inanyor kadin da kandryor demissiniz. Belki de bu durumu abinizle evlenmek icin yada barismak icin malzeme olarak ortaya da atmis olabilir. İki haftalik bebgin kalbini oluşturan bir tedavi de duymadim sahsen ben .
taricat Yan işiyle tam tarih olarak hatırlamıyorum ama adetim bitmişti benim tam yumurtlama döneminde eşimle birlikte olduk o gün boşalma olmuştu ben 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ama erken döllenme demişti doktor. Ne zaman hamile kalındığını bilmedikleri için son adet tarihini baz alıyor doktorlar
Elifdurununannesi bence de öyle yapıyor abim saf tabi inandiricam sandı hemen bizi bilmediği için hesaba katamadi salak
Sokaklambasi sorma vallahi her günümüz ayrı bir olay biri bitmeden öteki başlıyor 😂😂😂