Goat valla normalde benim eşte 11 buçukta glirdi bugün erken çıkalım demişler yemeğe gelecek
Bugünü iyi değerlendireyim dedim
bende karnıyarık, pilav ve cacık yapayım dedim

• Goat bunu yanıtladı.

Ceylan00 yalnız yemek yememiş olursun ne guzel işte karşıliklı afiyet olsun

Ceylan00 Dün yine balık menüsü yapmıştım tabiki cupra yapmıştık efsannee olmustu içi yumusacık bol aromalı baharatlı cok iyiydi yine yapmak istiyorum fikir olsun sanada bugünde izmir köfte yaptım hafif acılı yaptım ozellikle bol soslu yanına pilav tontonum sevdigi için patates püresi de yaptım cok güzel oldu cok yedik gozumuz doymadı hala

Goat ooooo bakıyorumda hamilelik yayılmaları başlamış😂😂

• Goat bunu yanıtladı.

Eskobar yemek konusunda sikayetim yokta yapsın😅ama simdiden bunaltmaya basladı ya yatagin yönünü degistirip duvara iticekmiş gece uyurken aşagı düsmeyim bisey olmasın hangi birini sayayım sana 😁 bugune kadar dustum sankide simdi dusucem

küfte pilavvv. hamilelikten sonra hiç öyle mutfağa girip bişiler yapasım gelmiyo hep alternatif ve hazır şeylere gidiyo elim🥶

Goat kız kocana dua et ben ketl bile kaldıramıyodum daha yeni yeni düzelmeye başladık eli karnımdan gitmiyo😂😂😂 ilk zamanlarda böyleydi hergün adam karnımı açıyordu😂

• Goat bunu yanıtladı.
            • Goat bunu beğendi.

Eskobar buda aynı ya her fırsatta eli karnımda daha şimdiden gelmiş diyo gundüz abuk sabuk şeyler izleme tvde etkilenicek çocuk hisseder ya havle diyorum😅,geceleri çevirip çevirip duruyo beni sırt üstü yatma yüzüstü dönme sanki adam hiç uyumuyo her hareketimde tepemde 🤣

Goat yedi aylık hamileyim sekiz aydır yüzüstü yatamıyorum😂😂
                Düzelir sanma sonuna kadar böyle
                İnşallah doğarlar diye diye yarın doğurtacak beni😂😂

• Goat bunu yanıtladı.

Goat ay aynn öyle çok güzel oldu ya
                  Yemekten sonra pc falan da oynadık
                  Güzel vakit geçirdik iyi oldu ya

Rouge ayy valla baharatlı acılı şeyleri yemeyi bende çok istiyorum ama öğrendimki gastritim varmış maalesef
                  Doğru düzgün biley yiyemiyorum yoksa midemi mahvediyor

15 gün sonra