Baştan söyleyeyim bakın başlık cinsellik, evet yaşadığımı anlatacağım. Rahatsız olacak olan tepki gösterecek olan hele hele işsiz işsiz sonuna kadar okuyup da ne gerek vardıcılar şimdiden çıksın. Çünkü ben cinsel hayatımı düzene koydum ilham arayanlara da yardımcı olacağım💃🏼💃🏼Kızlaar saçlarımı yeniden boyattım 1 yıl aradan sonra. Kendimi bakımsız hissediyordum beyazlarım çıkmıştı ama yeniden saçlarımı boyatınca kendimi bi anda evlendiğimiz ilk zamanlardaki gibi hissettim. fantazi kıyafet alamadım çünkü saçıma kullandım tüm hakkımı zaten tatildeyken annem de varken boyattım oğluma baksın diye😬🤭 ama evde olanlardan giymeye devam ettim. Eşim işten geldi yemek yedik çocuk uyudu derken ben duşa girdim çıktım vücut yağları falan derken mis oldum. Normalce tv izliyordu adam önünden silme geçtim kokumu aldı başladı kendine dokunmaya gel bakm buraya dedi yanına geldim taşş gibi olmuş benimki😂 yalıyım mı dedim hemen gelsin istemiyorum dedi beni yatırdı parmaklarıyla sulandırdı sonra içime girdi elleriyle o kadar güzeldi ki.. devamı daha ıslak daha daha sıcakk geldi ikimiz de boşaldık ama ne boşalma titreye titreye. Şimdi de uyudu kaldı hahahajdnwn🤌🏻 Demem o Ki saçınızı boyatmak bile özgüveninizi yerine getirebilir. Kuaföre gidemeseniz de iki kutu boya alın, yeni bi fantezi kostüm bir de parfüm değiştirdiniz mi öfff. bu gece bu gazla hadi siz devamm.
Ay noluyor noluyor 🤌🏻🤌🏻
buralardayenibusely bunu okuyan bütün kadınların bidaha saç boyatmayacağına emin olabilirsin😂
Bazı anlar iki kişi arasından sızmamalı bence
buralardayenibusely yoo haklisin arada bi kendimizii silkelemek gerekiyor
Eskobar hmmm yarın 2 kutu boya alıp koşa koşa saçını boyamaya gideceğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam😂😂 bir de tüm uyarılara rağmen sonuna kadar okudun ve bunu yazdın öyle mi 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🙌🏻
Eskobar 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂başka da bişey demiyorum
buralardayenibusely rahatsız olan ben değilim ki neden rahatsız edecekmişsin gibi davranıyorsun yok yani sen özelini anlatıyorsun apaçık ve ben rahatsız olmalıyım imaji veriyorsun çok saçma bu rahatsızlığı senin duyman gerek
Beni sevecek kocam saçım beyazkende sevsin istemem öyle sahte boyalar sahte sevgiler ailem bana kalsın
Eskobar neden😂
Eskobar buna daha çok güldüm 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
Eskobar bencede bunlar iyi gunlerin 😂şikayet etme yat çünkü sıpalar doğunca şikayet etmeye bile vaktin olmiyacak 😂😂
Eskobar Bende gözlerimden uyku akıyor sabah erken kalkıp kocişi işe daha sonra iki kızçeyi okula en küçük sipayla da temizlik yapmam gerek ama ben hala peridede dolanıyom😂😴
Eskobar Tadını çıkar bence şimdilik 😂
buralardayenibusely İkı kutu boya birde parfümle ha😁😂😂 artık ne kadar bakmadıysan kendine sac boyatmanla bile millete gaz vercek havaya girmissin🤣😂
Elemterefis45 evet emzirdiğim için bebeğimi düşünüp boyatmadım bunun neresinde problem ?? ayrıca ben iki kutu boyayla boyamadım 1300 verip ombre yaptırdım. İMKANINIZ KUAFÖRE YETMİYORSA BAHANEYE YER YOK KENDİNİZ DE YAPABİLİRSİNİZ DEDİM AMA OKUDUĞUNU ANLAMAYAN İNSANLARA LAF ANLAYIYORUM BURDA
buralardayenibusely okey senin için güzel bir gece olmuş ama ilham verecek konu ne burda anlamadm eminim herkes parfüm sıkıyordur 1300 TLye saç boyattıklarında mı kocaları yanaşacak cinsellikleri normale dönecek tuhaf. Taktik tüyo verirsin tamamda yok taş gibi olmuş , beni parmakladı filan ne gerek var gerçekten.
Eskobar amin canım