Rouge ZRaporu İnsan bilmiyor ki cünkü malesef böyle gercekler de cok ..neyse o degilde konuyla alakasız ilk defa sui zana kelimesini duyuyorum ne güzel klas bir kelimeymiş acilen kullanmam lazım bugün annemlere gidiyim de kullanıyım 😂
ZRaporu Rouge kullan bebeğim de yerinde kullanmaya bak 😂 hatta şöyle de: çok rica ediyorum valide hanım sui zana girmeyiniz. 🙈 dedikodu esnasında olabilir bak 😂
Rouge ZRaporu Aa yoo benim havam onlara sökmez eşime de sokmez onların türkcesi cok iyi böyle karsılık verirler kalakalırım şimdi mors olurum valla bu kelimeyi anne olarak degiştirip kullanırım gerci hangi cümleye kursam annem benim gibi anlamaz wow olur geçer dkdkdkd
Kardeleen Prensesimm Eşinizin birşeyini yakaladığınız şey her ne ise yüzüne vurmalıydınız. Evliliğinizi gözden geçirmeliydiniz. Onun yaptığı yanlış her ne ise sizde aynısını yapmış oldunuz sonuç itibariyle. Başkasında huzur aramak gibi birşey olmuş kusura bakmayında. Çok yanlış.
zarifhanim Prensesimm Buradakilerin senin denemene değerlendirmene mi ihtiyacı var? Herkes üstüne gelince yaptığının yanlış olduğunu kabullenemediğin için senaryoya çevirdin bence. Yoksa ilk baştaki yorumlarda niye kendini savunasın kötü bir şey yapmadım diye. Hiç bir kadın aldatma şakası yaparak deneme uğruna kendisini küçük düşürmez çünkü. Şu foruma yaş sınırı yerine zeka sınırı gelmeli..
Yasak_elma Prensesimm Benim anlamadığım bana uyurken dokunuyordu falan demissin ama sadece sanaldan yazistık enfazlada arabada konustuk diyorsun .Bide bana abi gibi kardes gibi davrandı derdimi dinledi aramizda duygusal bişey yok diyorsun bu nasıl bi kendiyle çelismektir??Bunu adı aldatmadir başka adı olamaz.Sen hernekadar yok bana sirdaş oldu yok arkadaş oldu dertleştik bana bi bok yapmadı dersende ben inanmıyorum .Bütün buraya yazdiklarını kelimesi kelimesine eşine anlatırmısın bakalım onun tepkisi neolacak?Negünlere kaldık ya aldatmayıda artık süsleyip püsleyip masumane hale getirmeye çalışıp önümüze sunuyorlar.Hani bi atasözü varya anneni allar pullar boyar babanla geri baska kadın diye everirim diye bu durumda öyle olmuş aldatmak boyut değiştirmiş artık sizde pess…
ilayda-17 Prensesimm Okadar cesaretiniz varsa soyleyin esinize alikislar belki veyahut seni Bosar oda olmadi elinde kalirsin
aykirikadin Aşkito seni linçleyenlere,takma, yalnız kalındığında birine ihtiyaç hissediyor. taş atanlar masum olmadıklarını kendileride biliyorlar..