Kızlar bu boy arası farklar ve uyumlar ne kadar etki eder….
Sizin boyunuz-kilonuz kaç?..Eşinizin boyu-kilosu kaç?
Bu çok Önemli midir İlişkide yada evlilik cinselliğinde..
Part 7 Cinsellik Ve Eşler Arasındaki Boy Orantısı......
aykirikadin boyum 1.55 eşimin 1.98 su akıyor yolunu buluyor bir şekilde neden sorun olsun ki
atmosfer sorun olmaz elbette Aşkito..
yani zevk alma durumu için dedim..
aykirikadin ben 1.65 kocam 1.70 boyunda hiç sıkıntı olmadı etkilemedi bile😂
- Düzenlendi
aykirikadin ben eşimden 2 cm uzunum, kilom da ona göre biraz azdı gebelikten önce. gayet de oluyor yani.ama afedersiniz bazı pozisyonlar olmuyor tabi 🫥🫥🫥
Kbranur65 pozisyonda zevkler boşalmalar istediğiniz gibi mi Aşkitoo
Elfida20 ne güzel eşlerden uzun olmak:)
Boşalmak önemli..
aykirikadin evet her pozisyon yapabiliyoruz hiç sıkıntı olmadı
aykirikadin ben üste o altta yan duruyoruz doggy pozisyonu onda yapıyoruz
Ben 170 eşim 178 69 pozisyonunda cuk oturuyoruz tam denk geliyor 😂😂
ReglolanTilki 69 pozisyonunu mükemmmmmmmel…
Sizinde cuk diye oturdu ise harika..
Ben 175 eşim 180 bence uyumumuz mükemmel ama arada diyorum çıtı pıtı bisey olaydım evirip çevireydi beni agzfgahs ama eşim çok memnun
Bence boy sorun olmazda ama aşırı kilo sorun olur yaglardan gobeklerden nasil denk getiriyorlar 😂
Yani bence bazı pozisyonlarda sorun oluyor. Topuklu ayakkabı kurtarıcı oluyor ayaktayken ama yataktaki bazı pozisyonlarda cuk oturmuyor😂
aykirikadin Ben 1.68 Eşim 1.80 ama yatınca aynı gibiyiz fark yok gibi 😬😆
aykirikadin Yatakta boylar eşitlenir 😀
aykirikadin Ben 165 esim 170 o civarda sorun olmuyo pozisyonlarda ama ayakta yapmak istersen birz soeun oluyo yani mesela esimin egilmesi gerekiyo ama egilmesn dersen ayaktaykn duvara yaslanip esinn kucagindada olabilirsn ozmn sorun olmaz tabi
aykirikadin ben 1.58 eşim 1.70 ben 60 kiloyum eşim 75 falan ikimizde minyonuz yani evirip ceviriyor beni🤭 hemen hemene her pozisyonu yapabiliyoruz
aykirikadin Ben 175 eşim 180 yanı bı fark yok değişen seks sekstir 😅😅