Kızlarr geçen sene nüyük bi borcun altına girip ev almıştık.Ve asgeri ücretle 8 yıl ödeyeceğimiz bi borçtu,elimiz çok sıkışıktı yeni ev ufak tefek eşyalar derken,Bi mucize oldu ve eşime yurt dışında iş fırsatı sunuldu Rabbime çook şükür eşim gitti ve biz borcumuzu 8 ay içinde kapattık Elhamdülilah🤲🏻 şimdi 11 ay oldu eşim gideli ve ayın 10 nunda gelecek çok heyecanlıyım🫶🏻Bikaç gecelik aldım normalde tesettürlüyüm ama eşim öğlen gibi gelecek ve beni gecelikle değilde elbiseyle görsün diye elbise aldım👄bu gün geldi o kadar güzelki 😍 benim gibi bacılara lazım olur diye buraya atayım dedim 😍bana mini oldu,birde manken esmer ben baya beyaz tenliyim baya yakıştı😍tereddüt etmeden alabilirsiniz fiyatıda uygun💜
https://ty.gl/7t5kh88a64 bakıp fikirlerinizi söylerseniz sevirim🤍

lafonten gözün aydın diyeyim öncelikle 🌸sonrasında elbisen çok güzel eşini karşılama için de çok uygun geldi bana, herkesin zevki ayni değildir eleştiri yapacak da bir durum yok bence lüzumsuz yani aldırma 😌

Muhammedannesi44 yok yanlış anlamadım ama tesettürlüyüm ben ve açıkçası elbise konusunda pek tecrübem olmadı 7 yıllık evliyim ve ilk defa 7. yılımızda elbise ve gecelik aldım tecrübesiz olabilirim yani🥰ve elbise vücudumu sardı kendime yakıştırdım o yüzden problem yok😍

Dunya çok teşekkür ederim canım😘bende kendime çok yakıştırdım

Cicilibicili Çoook teşekkür ederim canım benim😍bende direkt gecelikle değilde böyle hafif bi elbiseyle karşılamak istedim ve inanki çok yakıştırdım kendime çok mutluyum 💜

lafonten Yok balım sen beğendiysen sıkıntı yok giyen sonuçta sensin renkler ve zevkler tartışılmaz sonuçta 🥰 Güzel vakitler geçirirsiniz umarım gözün aydın ❤️