lafonten Canım çok sevindim kavuşacağınıza seni en iyi ben anlarım. Eşim de askerde ve 30 günümüz kaldı 🌸
Normalde bende mini giyerdim evde ama oğlum büyüdüğü için artık midi boya geçiş yapacağım 🥲 elbise çok tatlıymış ben çok beğendim.
Bende geldiğinde giymek için bunu aldım 👉 https://ty.gl/aj6j1y49vw manken çok zayıf benim belim ince basenlerim var biraz çok güzel durdu 🤩

lafonten Biraz alakasiz ama ne is yapiyodu esinz yurt disina nasil gitti ne iş yapiyo orda?Benm esimde asgari ücretle calisiyo ve yetmiyo bulsa hemn gidicek oda ams bulamiyo yani oyle bi imkan cikmiyo

ebrulii Kız ne var evde onda ben de tesettürlüyüm evde neler giyiyorum neler. Ev içinde kendimi kısıtlamam asla. Yabancı mı görecek sanki. Kocam görcek. Bu arada elbise çok güzel rengi çok güzel eminim çok yakışmıştır

buzdankalpler Ay kızlar bizimde hem evlilik yıldönümü hemde eşimin doğum günü aynı zamanda geliyor arada 1 hafta var ama tam doğum zamanima geliyor benim ailemde gelicek şehir dışından 1 ay bende olacaklar ilk yıldönümü olunca kimse olmadan erkenden süpriz yapmak istiyorum evde nasıl bişeyler yapabilirim fikir verin azcık😜😅Masa hazırlamayı düşündüm ama yemek masam yok sehpa ve yer sofram var(oda orta küçük boy)

Muhammedannesi44 Konu baş başa bişeylerse inan gözleri yemek görmüyo 😆 bir defa hazırlık yapmıştım evlenme teklifi ettiği günün yıl dönümüydü her gün böyle giyin yemek yapmasan da olur demişti 😄 mini kalem etekli üstü salaş elbise içinde bodysuit fantazi giyimden. giyim kuşamsa hemen birşeyler bulup atayım. Yemek konusuna gelince evde eğer lambader yada benzeri aydınlatıcı varsa sadece onları aç yani loş bir ışık olsun. Yemek için orta sehpa da olabilir hızlı tüketilir bir şeyler soğuk içecek jaz müzik 🎶 sonra içerisi zaten sıcak gelicek.

buzdankalpler Evet güzel canım ama tesettürlüyum açık olsam dışarda da giyebilecegim elbise ama evde tek açık giyiniyorum taytlar crop filan😜Daha böyle gündelik hayatta da evde de giyebilecegm hemde özel güne uyacak bişeylermi baksak

buzdankalpler Ay evet buda çok güzel 😍 Ama öyle değil kuzum evde açık bişeyler giymek istiyorum ama sadece eve özel olsun ilk attığın elbiseyi mesela normalde evin içinde yiyemem biraz abartı gibi kalır hem şık olsun özel günümde giymek istiyorum hemde normalde de evde giyebileceğim seksi bişey olsun😜😅

buzdankalpler Menü olarak ta şöyle düşündüm güzel bı yer sofrası yemek takımı ortaya salata gül yaprakları mum yerlere sehpa üzerine gül yaprakları serpiştirilmiş mum böyle loş ortam güzel bı elbiseyle saç makyaj yapılmış arkadan güzel bı müzik eşim işten gelince güzel bı dans sonra yemek sohbet yemekten sonra üstüme rahat bişeyler giyiyim diye yatak odasına gidip yere filan mum yakıp loş ortam güzel bı gecelikle eşimi çağırmak filan😜😜 afedersin eşim duşa girince hemen sofrayı toplayıp tekrar güzel bı yer sofrası kurup meyve çerez tabağı küçük pasta içecek filan üfleyip beraber keseriz güzel bı flimle geceyi sonlandrmak😅😅 aklıma böyle geldi ama yer sofrası filan saçmamı olur bilemedim eşim takılmaz böyle şeylere çok sever sürprizleri filan hoşuna gider diye düşünüyorum ama bilemedim bu aralar aramız da biraz kırgın biraz üzdüm😅 güzel olur diye düşündüm sence nasıl

Muhammedannesi44 https://ty.gl/yn9wisywwv böyle bir elbise almıştım evde çok severek giyiyorum senin şuanki durumun için uygun olur mu bilemedim. Etek fırfırlı olduğu için rahat edebilirsin belki. Salata için çanak salata deneyebilirsin. Hem de çok doyurucu. Tavuklu bir ana yemek olabilir. Zaten yemekten sonra çerez vs hazırlayacakmışsın yemeği fazla yapmasan da olur. Umarım harika bir akşam olur. Yanlış hatırlamıyosam bazı sorunlarınız da vardı belki size iyi de gelir

buzdankalpler Çok güzel canım teşekkür ederim 😘 Her evlilikte olan sorunlar maalesef hormonlardan dolayı bende çok alıngan vs dönemdeyim şuan ama oturup birbirimizin hatalarına çözüm bularak çözmeye iki medeni insan gibi oturup konuştuk şu 3-4 aydır baya sıkıntılar yaşadık ikimizde çok yıprandık aileler iş filan olsun biraz da zamana bıraktık diyelim umarım herşey iyi olur🙏

buzdankalpler Peki yemek olayına nediyorsun canım? Yemek sofrası kursam mı yoksa sadece pasta meyve çerez tabağı filan mı hazırlasam?Ayy ben çok kararsız kalırım böyle şeylerde bide başak burcuyum herşey böyle planlı özenli olsun isterim daralttysam kusura bakma balım😘😅

Muhammedannesi44 Yemek sofrası hazırla bence ama çok fazla bişey yapma ana yemek salata yeterli olur porsiyonu da küçük tutarsın hem film izlerken atıştırmaya da yeriniz kalır rahatsız etmez yedikleriniz