lafonten gözün aydın diyeyim öncelikle 🌸sonrasında elbisen çok güzel eşini karşılama için de çok uygun geldi bana, herkesin zevki ayni değildir eleştiri yapacak da bir durum yok bence lüzumsuz yani aldırma 😌

Muhammedannesi44 yok yanlış anlamadım ama tesettürlüyüm ben ve açıkçası elbise konusunda pek tecrübem olmadı 7 yıllık evliyim ve ilk defa 7. yılımızda elbise ve gecelik aldım tecrübesiz olabilirim yani🥰ve elbise vücudumu sardı kendime yakıştırdım o yüzden problem yok😍

Dunya çok teşekkür ederim canım😘bende kendime çok yakıştırdım

Cicilibicili Çoook teşekkür ederim canım benim😍bende direkt gecelikle değilde böyle hafif bi elbiseyle karşılamak istedim ve inanki çok yakıştırdım kendime çok mutluyum 💜

lafonten Yok balım sen beğendiysen sıkıntı yok giyen sonuçta sensin renkler ve zevkler tartışılmaz sonuçta 🥰 Güzel vakitler geçirirsiniz umarım gözün aydın ❤️

lafonten Canım çok sevindim kavuşacağınıza seni en iyi ben anlarım. Eşim de askerde ve 30 günümüz kaldı 🌸
      Normalde bende mini giyerdim evde ama oğlum büyüdüğü için artık midi boya geçiş yapacağım 🥲 elbise çok tatlıymış ben çok beğendim.
      Bende geldiğinde giymek için bunu aldım 👉 https://ty.gl/aj6j1y49vw manken çok zayıf benim belim ince basenlerim var biraz çok güzel durdu 🤩

lafonten Biraz alakasiz ama ne is yapiyodu esinz yurt disina nasil gitti ne iş yapiyo orda?Benm esimde asgari ücretle calisiyo ve yetmiyo bulsa hemn gidicek oda ams bulamiyo yani oyle bi imkan cikmiyo

ebrulii Kız ne var evde onda ben de tesettürlüyüm evde neler giyiyorum neler. Ev içinde kendimi kısıtlamam asla. Yabancı mı görecek sanki. Kocam görcek. Bu arada elbise çok güzel rengi çok güzel eminim çok yakışmıştır