• +18
  • Pubg de biri

Leylimley Yer canım niye yemesin aynı şeyi adam yapsaydı kapının önüne koymuştu ama kendisi yapınca nasılda masumca anlatmış

9 gün sonra

Elizabeth_16 kızım Allah için bu kadar saf olmayın erkekler elde edene kadr böyleler. Allah korkusu var cok iyi cok dürüst diyorsun ama eşini resmen aldatıyor. Allah korkusu olan adam orda oyun oynayarak elim karılarıyla zaman gecirmez konusmaz. Sende eşini rsmen aldatıyorsun. Eşinden öemnun değilsen boşa sonra ne bok yersen ye kimse karışmaz. Kendinize bahane üretmeyin yok cok iyi yok kopamıyorum abi bi insan sadece sesinden nasıl aşık oluyo gözünüzü seveyim bu kadar salak olmayın açın gözünüzü

Elizabeth_16 eşini aldatmışsın. Öyle aldatmıyorum kötü bişey yapmıyorum abi kardeş bilmem ne geç bunları. Linçse linç sonuna kadar da hak ediyorsun bence sinirlerim zıpladı gece gece. Önce kendine sonra eşine sonra çocuğuna saygın kalmamış . O pubg nin de Allah belasını versin ! İnşallah bu tarz oyunlar kaldırılır. İnternet teknoloji bu kafar geliştiğinden beri ne yuvalar yıkılıyor. Sen pubg girip birileriyle konuşmayı yapabiliyorsan eşinden boşanıp çalışıp çocuğuna da bakabilirsin yok öyle çocuk var düzenim var bilmem ne bunlar önemliyse senin için saçmalamayacaksın. Eşinlr olmuyorsa da ayrılıtsın sonra kimle konusuuyorsan konuş ama dikkat et karşındaki kişi de bekâr olsun o zaman üstüne başka vebal toplama. Nedir bu ya benim ödüm kopar en ufak birşeyden eşim yanlış anlar mı kıskanır mı diye . Telefonuma bilinmedik bi çağrı gelse eşime sen bak derim Taaaa çocukluğumdan çok yakın bir iki erkek arkadaşım vardır evlendiğim gibi mesafe koymuşumdur “canım ” bile demem gayet resmi mesafeli konuşurum. Bi kendinize gelin ya eşin bunu yapsa ve sen öğrensen kendini berbat hissederdin öyle değil mi dünyan yıkılırdı karşında sana karşı duygu dile getiren biri var ve sen hala evliyiz yok abi kardeş anca kendini kandırırsın böyle. Eşinden görmediğin ilgiyi o veriyor diye tatlı geliyor şimdi sana ama kendini bataklığa sürüklüyorsun dikkat et yarın öbür gün kocan öğrenir ne evlilik ne ev ne çocuk kalır elinde düzenin bozulmasın isterken ayağını denk al.

Elizabeth_16 İletişim varsa aldatma vardır adamın size olan hislerini bildiğiniz halde onunla konuşmaya devam ediyorsunuz farkında mısınız ? Eşinizin eline geçse bu konuşmalar büyük bir koz olur veyahut sizin elinize eşinizin bir kadınla böyle konuşmaları denk gelse ne düşünürdünüz ? Buraya yazardınız eminin eşim kadınla konuşmuş diye birşeyler işinize gelmiyorsa boşanırsınız kiminle ne yaşamak istiyorsanız yaşarsınız eşine yanlış yapan size de yapar belliki dini kullanarak kendini acındırıyor şuan kendisini iyi tanıtıyor size düzgün bir eş olsa zaten size mesafeli davranırdı gerçekten eşiyle derdi olduğunu da düşünmüyorum o adamın heyecan peşinde bence.