• +18
  • Pubg de biri

Elizabeth_16 müge anlının bir lafı vardır bosanin istediğinizi yapın özgürsünüz ama evliyken hiç bir şey yapamazsınız böyle insanların kendine bile saygısı olmaz der çok haklı şu an ne olursa olsun evlisiniz eşinizle orta yolu bulmak varken ya da olmuyorsa yol vermek varken aldatmak haksızlık oluyor empati yapın biraz bana göre çok yanlış

Elizabeth_16 Allah korkusu olan biri demişsin sence Allah korkusu olan bir insan evde karısı çocuğu varken seninle konuşur mu

Elizabeth_16 kendini hicccc kandırma sen şuan koçanı aldatiyorsun. Adam sesini duymadan yapamıyorum senden hoşlanıyorum dediği halde adamla konuşmaya devam ediyorsun. Seninde hoşuna gidiyor konuşmaları falan . Kendini kandirmaktan başka bişey yapmıyorsun suan

Elizabeth_16 Yaptığınız bence yanlış. Ama bu gibi bu durumlarda Müge anlını bir konuşması gelir hep aklıma. Kadınlar evde değer görmezler sevgi görmezler ilgi zaten yok. Sonra dısarda bir başkasının ona biraz kibar davranması hoşuna gider ve maalesef yanlış şeyle yapabilirler. Böyle birşeydi kendimce aklımda kaldığı kadarını yazdım. Gerçekten sizi iten eşinizin bu davranışları olabilir ama kesinlikle bi sebep bahane değil. Konuşmayı biran önce kesin başınıza bela bile olabilir

Elizabeth_16 peki senin eşin niye boyleki ben onu anlayamadım sizin aranızda büyük bı kopukluk olmuş ama nerde bence onu bulup çözün çocuk doğurdu diye adamin niye sevgisi azalsinki dahada değerlenir erkeklerin yanında kadınları cinsel yönden bişey hissetmiyorum diyorsada seni anne olarak görmüş olabilir ozaman bı cinsel terapi alın bence kavga başka insanlarla konuşarak kendinizi dahada çıkmaza sokarsiniz belki kocanda başka biseylerle ilgileniyordur bence sen oadami bırakta yanındakini didikle onun ilginsi nelere kaymış bakalım 😉

Elizabeth_16 ne diyorsunuz ya Allah aşkına ne abisi ne kardeşi kusura bakma da baban koydu anan mı doğurdu ? Aldatmayı masumlastirmaktan başka birşey yapmıyorsun . Kendi evliliğine ihanet ettigin gibi başkasının yuvasına da musallat olmuşsun . Adam zaten başlı başına şerefsiz de senin de ondan kalır yanın yok . Zaten sözde abi gibi gördüğün muhabbet kurduğun birine eşinle cinsel sorununuzdan nasıl bahsedebiliyorsun sen ? Kendini de buradakileri de aptal yerine koyma bence . Evli bir kadınsın sorunların varsa eşinle konuşup çözmeye çalışırsın cozemiyorsan da namusunla şerefinle ayrılır sonra ne halt yiyorsan yersin kimseyi yok abim gibi konuşuyorum yok bilmem ne ayağına aldatmaya hakkın yok hiçbir erkek ve hiçbir kadın ne olursa olsun aldatilmayi hak etmez. Kendi hayatin ile ilgili ne karar alırsın beni ilgilendirmez ama o adamdan uzak dur karısının ve çocuklarının ahi bu dünyada da öbür dünyada da yakani bırakmaz.He bu arada Allah korkusu olan evli kadınla fingirdemez ! O şahıs Allah’tan korkmaz kuldan utanmaz gavatin teki . Bir de Allah’ı katmayin ahlaksızlığıniza .

Elizabeth_16 Sizin gibiler yüzünden evlilikler bitiyor allah hepinizi kahretsin bide aldatma yok diyo allah korkusu diyo ya aklım kaydı diyosun keske eşin öğrense boşasa seni allah akıl fikir versin

Elizabeth_16 Nasil yani otundatanistignz elin adamına esinzle.cinsel birliktelik yasayamadiginizi esinzin uzak durdgunu vs evinizin icinimi anlattinz?Ne cesaret konusmanizda yanlış ilgi gormuyosanz bosanirsinz snra naparsanz yaparsinz hem adamn evinde durup onun parasini yer icerken ona bunu uapmya hakkinz yok cok saygisizca sadece esinize degil kendinizede saygisizlk bu.
Ayni seyi esinz yapsa serefsiz o bu diye post acardinz burda siz yapinca nekdrda masum anlatiyosunz.

Allah korkusu falan varmışta bilmem ne !
İyice evliliği oyuncağa çevirdiniz düpe düz aldatıyosun evindeki adam ne kadar ilgisiz sevgisiz olsada bunu ona yapmaya hkkın yok . Madem şikyetçisin gider boşanırsın ondan sonra kimle görüşmek istiyosan görüşürsün . O adamın niyeti belli abi krdeş ilişkisi deği aynı şeyi eşin yapsa böyle ılımlı karşılarmısın çok merak ediyorum . Ayıp ya harbi ayıp sizin gibiler yüzünden ne sadakat kaldı ne güven . Tv programları sizin gibi zihniyeti bozuk iğrenç insanlarla doldu . Çocuğunuza yazık

Elizabeth_16 Bunları nerden biliyorsunuz ya 😱🥴 Kadın 40 senelik kocadını tanıyamazken pc de konustugunuz adama nasıl güvenır herseyi anlatır birde yaptıgım kötü mü dersiniz 🥺 eşin bu şekilde yapsa kötü mü iyi mi onu düşün ona göre davran bence.
    Boşlukta kalmışsın suan karsındaki erkek kılığında kadında olsa söylediklerine kendini baglamışsın. Konuşmak iyi gelmiş. Senınle ilgilenen birisi iyi gelmiş falan falan yani

Elizabeth_16 Allah aşkına birde yaptığım yanlış mı diyorsunuz evlisiniz ve başkasıyla konuşuyorsunuz sizden hoşlanan biriyle. Çok iyi olsa Allah korkusu olsa oda eşiyle sorunlarını çözmek yerine seninle konuşmayı seçmez sanırım lütfen kendinize gelin eşiniz ile oluşan boşlukta size iyi gelmiş olabilir ama kesinlikle yanlış

Siz ve sizin gibiler yüzünden ne yuvalar yıkılıyor bianlık boşlukmuş buna gülünür anca ilgisizlik sevgisizlik başkasının eşiyle konuşma hakkı vermiyor insanlara sorunun varsa boşanırsın kendin gibi biriyle konuşursun görüşürsün yazıkk

git de gör ebeninkini. Salak salak iş yapın sanal alemdeki biri tabi sizin istediğiniz gibi hareket eder sizi kandırır. Sonuçta sorumluluk yok yasal bir yaptırımı yok umut vermek vs beleş. pubg den tanışmış da aile sorunlarını anlatmış daha ilk tanıştığında o da. yazık ki ne yazık.

Melike-Alya 👏👏👏 üstelik konustugu adamda evli kendi yuvasinda mutsuz diye baska bi kadinin yuvasinida sarsiyo.Evli bi kadin evli bi erkekle msjlasiyo hic gururlari yok gercektn ikiside ahlaksiz

Gerçekten çok dürüst cok vicdanlı ve de Allah korkusu olan biriymiş :)) evdeki esini atıp sizden hoslandıgını söylüyor ve dürüst biri mi yapıyor bu kişiyi sizin gözünüzde. İkinizde kocaman bir kötülüğün icindesiniz bana göre. Esinizin yaptıgıda cok anormal ama olmuyosa yollarınızı ayırablrsnz böylede birbirinize katlanmamıs olrsnz. Bir de erkekler esimde böyle esimle yataklarımız ayrı esimi bosayacm derse inanmayın sakın bunlar cok eski yaslı neslin numaraları ya. Genelde bi cogu bosamaz evdeki karım dısarda ki canımm muhabbeti yaparlar diym size

Elizabeth_16 zaten ihanet ediyorsun en nefret ettigim şey madem boşanmak gibi niyetin var ve imkanın var neden aldatıyorsun ? Al karşına konuş biz anlaşamıyoruz buraya kadar miş anlaşmalı boşanmak istiyorum demek çok mu zor biz bilemeyiz ama Günah ya bak o adam da evli karisi çocukları sende bir kadinsin yaaa saçmalığa bak

Elizabeth_16 çok ayıp yaptığınız düşünün eşiniz siizn gibi baska bi kadınla konuşuyor nasıl hissedersin heleki o adamın karısına daha çok üzüldüm dünyada sahtekar yalancı insan çok o adam da onlardan biri konuşmayı kesin bırakın ne hali varsa görsün sizin peşinizi bırakmazsa eşine söylemekle tehdit edin kocanızla aranız düzelir düzelmezsede boşanırsın ama asla evli biriyle konuşma karısına ihanet eden size de ihanet eder ayrıca da eşiniz öğrenirse nasıl ni tepki verin düşünün