Kızlar merhabalar, şimdi size danismak istedigim bi konu var .soyle ki esimle 10 aydir aramizda hic bir iliski yok cok da yazdim buraya dogumdan sonra oldu asla yanasmiyor beni asla sevdigini istedigini göstermiyor degersiz hissediyordum kendimi, herneyse kavga ettik kucuk bir sebepten yatagini ayirdi tam bir hafta benimle konusmadi bende bosanmayi dusundum , ve o sorada pubg oynarken karsima bi adam çıktı ama ilk bana dedi ki ben evliyim cocgum var burdan tanistigim kisiler farkli yerlere çekiyor ama ben bi abi bir arkadas derdini anlatmak istersen dinlerim ama daha ilerisi olmaz dedi bende zaten bende evliyim dedim bu sekilde birlikte oyun felan oynadik ben ona esimle olan sorunumdan bahsettim bi erkek olarak sen de böyle bisey normal mi diye konustuk hatta bosanicam dedim sakin yapma düzelir esinin dedigini yap gibi bana baya nasihatte bulundu gel zaman git zaman sohbeti bir zaman sonra ilerletmeye basladi ben her defasinda dedim ki ikimizde evliyiz ve eslerimize haksizlik yapmayalim rahatsiz oluyorum bu sekil gibi tmm dedi sonra benden cok hoslandigini itiraf etti ona cok iyi geldigimi söyledi ben bunu arkadasliktan cikardim defalarca istek atti kabul ettim dedim bu arkadasligi bitiricem bana aglaya aglaya yalvardı cikarma sesini duymadan yapamam cocgunun üzerine yeminler etti beni hayatindan cikarmak istemdigini söyledi yalvardi tmm dedim ama arkadas kardes olarak devam ederiz ama yine beni sevdigini benden vazgecmicegini ve onun da esiyle benimki gibi bi sorun oldugunu söyledi, hatta keske sen benim esim olsan felan diyor surekli , ama o kadar ıyi ve dürüst bir insan ki Allah korkusuda var , simdi bana kendimi cok degerli hissettiriyor esimin bana soylemedigi herseyi söylüyor kendimi iyi hissediyordum onunlayken ve üzmek istemiyorum ama vicdanim asla rahat degil esimle aram yok zatn esime ihanet ediyormusum gibi geliyor kendimi cok sucluyorum ama kötü bisey yapmıyorum mesafemi koyup ikimizinde bi esi oldugunu her defasinda söylüyorum ama kendimi de alikoyamiyorum ben yanlis bisey mi yapiyorum bana akil verin ne yapmam lazim zaten esimden dolayi cok mutsuzdum en ufak bir ilgide kalbim kaydi ne yapsam cikarsam mi hayatimdan tamamen cikarirsan cok aglarim diyor beni asla üzme senden hicbisey istemiyorum sadece sesini duyayim bana yeter diyor ne yapayim
Pubg de biri
Kimse yok mu
Elizabeth_16 Yaptığınız tabiki yanlış. Keşke eşiniz böyle olmasaymış. Konuşmayı kesin bence sonuçta o adam da sizde evlisiniz. Eşinizle konuşun düzeleceği yoksa boşanma yoluna gidin kendinize yeni bi hayat kurun derim böyle ömür geçmez. Umarım Her şey gönlünÜzce olur 🙃
ebrulii esimle defalarca ama defalarca konustum ama duzelmedi boşanmak da kolay degil ki bebegim var duzenim var ailem destek olur mu bilmiyorum maddi durumlari zaten yok köy yerinde oturuyorlar buz gibi soguk bebegimin duzeni bozulmasin diye susup oturuyorum artik ama asla ve asla yapmam dedigim seyi yapip bir erkele konustum ama asla o sekilde bi konusmq degil bunun icin bile rahatsizim tabiki ama bu esimin ilgisizligi yuzunden
ReglolanTilki Küfür etmene ne gerek var inanmıyorsan postu görmemezlikten gel yada farklı bir şekilde yaz
ReglolanTilki Niye yalan olsun ki ?
Ceydaaa2259 teşekkür ederim gercekten ya isim gücüm yok hikaye yazicam buraya
Elizabeth_16 Yaptıgın cok yanlıs ateşle barut yani. Kardeş abi gec bunları . Aynı anadan dogmadıgı sürece kimse kardeş degıldir ben bunu bilir bunu söylerim. Kaldı ki elin adamına yok kardeş gibi konuşuyoruz falan böyle bırsey mumkun degıl.. birde şöyle bırsey var esıyle anlaşamayan senınle neden anlaşsın ? Esıne bunu yapan sana neden yapmasın yarın birgün ? Bi an önce yol ver hatanın neresinden dönersen kardır. Eşin ılgısız saygısız diye bunu yapmaya hakkın yok vicdanın rahat olmasın zaten önce kendıne saygın olsun
bitterdelisi24 yalandır inşallah
Elizabeth_16 Esine aldatiyormus gibi gelmesin cünku gibisi fazla bariz aldatmissin hadi bakalim kocan konussun baska kadinla kardesce konusmus kocacim dermisin demezsin o yuzden kendini kandirma o adam da evlisin baska turlu konusmaz diye sana yemi atmis sende oltaya gelip yemissin bu kadar basit esine soylesen sanmiyorum normal karsilasin en iyisi telefon hat kir at oyunlara girme evli cocuklu bir kadin gibi otur ozman kimse size musallat olmaz 😉
Elizabeth_16 Allah korkusuda var ,
Allah korkusu olan insan zannetmiyorum ki eşimi aldatsın madem anlaşamıyor boşanır sevdiği varsa gider onunla konuşur ya da ne yapıyorsa artık. Ayrıca eşiyle anlaşmazlığı eminimki pubg zıkkımındandır onu bıraksın da gözü eşini görsün neyse. Yaptığın tabiki yanlış her ne kadar anlaşamıyoruz desende daha boşanmadınız ve daha o evde o adamın ekmeğini yiyorsun (sen çalışıyor musun bilmiyorum) onun yanındasın yani. Anlaşamıyorsanız boşanın ya böyle başkalarıyla falan konuşma hiç yakışmıyor evlilik müessesine.
[silindi]
- Düzenlendi
Elizabeth_16 igrenc gercekten. Bunu esin yapsa burda esim soyle boyle yapti diye post acardin. Ne dememizi bekliyorsun. Empati yoksunusun valla kusura bakma. Bosanirsin sonrada naparsan yaparsin. Kocani boynuzlamaya gerek yok!!! Köy yerinde buz gibi yerde oturuyormussun. Once temel ihtiyaclarini karsila sen zevkine oyun oynaman surda dursun . Pes pes pessss
Elizabeth_16 Yaptığınız durum hiç hoş değil. Eşinizinde yaptığı şey yanlış, ama siz böyle bir durumda başkasının sevgisine, sözlerine sığınmamalıydınız. Boşanmak denilen birşey var onu gerçekleştirip istediğinizi yapabilirsiniz ama hala evliyken karşı tarafında günahını almaya hiç gerek yok. Siz şuan eşinizden nasıl medet umuyorsanız, karşı tarafında eşi olduğunu unutmayın lütfen. Son kez konuşun eşinizle. Sonrasında evliliğinizi gözden geçirirsiniz.
Yaptığınız eve yanlış ama gerçekten sizi çok iyi anlıyorum benim de doğumdan sonra eşimle aynı sorunları yaşıyoruz maalesef defalarca konuşmama rağmen hiç bir düzelme olmadı bende öyle bir boşluktayim gerçekten sadece o süreci yaşayan bilir kadın için çok zor inşallah doğru yolu biran önce bulursunuz
Elizabeth_16 Sen suan kocani aldatiyorsun bu aldatmaktir bunun baska aciklamasi yok esinle aranda ki boyle ozel birseyi nette tanistigin adama nasil anlatabildin.suan esinden ilgi gormedigin icin yanlis yere yonelmissin ama bu adam zaten en basta ben senin abinim derdini dinlerim deyip isi sana gonul koymaya kadar getirmis inanma evli cocuklu adam onunda karisi var duzgun biri bunu yapmaz bu senin icinde gecerli bence iliskini tamamen kes kocanla mutlu degilsen de bosan yoluna bak
- Düzenlendi
Elizabeth_16 bacım Allah korkusu var demişsin Allah korkusu olan bi adam neden evliyken kendine namahrem olan bi kadınla konuşsun hadi sen konuştun kardeş kardeş ama nasıl elin adamına eşinle olan özelini anlattın onun eşine de senin eşine de üzüldüm açıkçası bian önce bitirmelisin bu meseleyi şeytana uymussunuz vazgecin
thalia tamamnen cikardim bunu sadece yasayan bilir 10 yadir yasayan olu gibiyim bi evin icinde tamamen sevgisiz ve olgisiz bir kadin dusunun ve her allahin guni kocasi bagirip cagirip eve gelmeyen zerre ilgi sevgi göstermeyen mutsuzlugumun tarifi yok caresizligimin ayni sekilde ben Allah tan korkuyorum ve vicdanimin sesini dinleyip nevsime hakim olmya yanlis bisey yapmaya o kadar cabaliyorum ki anlatam bunu bir anlik yaptim birdaha asla lutfen yadirgamadan once biraz benim halimden anlayin ben yaptigim hatanin farkinda olmazsam bugun bu postu acmazdim ama Allah a sigindim seytana uymayacagim
Elizabeth_16 seni yargılamadım yargılamamda. Mutsuzsan ve ileri derece anlaşmazlık varsa boşan yani neden bunu yakıştırıyorsun ki kendine bırak git.
Elizabeth_16 Senin evliliginde mutsuzlugunu anlarim ama bunu evli ve cocuklu bir kadin olarak ne yasamis olursan ol aldatmak bahanesi olamaz hic birseyin mutsuzsan bosanacaksin kaldi ki adam da evli cocuklu sen o kadinin dustugu durumu farkindamisin
Elizabeth_16 Yok çok doğru bir şey yapıyorsun. Arkadaşım ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum ne demek? İhanet ediyorsun işte. Yok adamda allah korkusu varmış yok çok iyi bir insanmış hadi ordan be.