Meri12 diyarbakır tarafına gidersen orda iyi doktorlar var canım gitme imkanın varsa hatayı bilmiyorum gerçi orası nasıl ama arkdşımın yengesi hatayda kalıyo gebeliği boyunca oda batma gelip görünüyodu

Semanur21 hmm anlıyorum canım inşallah gitmeyi düşünüyorum da bakalım nasip artık. Teşekkür ederim 🌹😘

Semanur21 c life 2 ay kullandim bugun hirmon testlerjmi yaptirdim hepsi cok.yuksek.cikti cok canim sıkıldi o yazilanlar yalanmi ya cok.umutluydum :((

Semasema Canım bende bundan korktuğum İçin kullanmadım hormonlarla ilgili meselede en ufak bir şey etkiliyor.İnanır mısın ben bal yiyordum onun bile etkisi olmuş şuan yediğime çok dikkat ediyorum.

Semasema valla canım ben orda yorum yapanlardan kaç kişiye sordum çok memnun olduklarını söylediler bende anlamadım ki ben bi hafta kadar kullandım adet oldum şuan adetliyim zaten bende yediğimde dikkat ediyorum kanamam çoğalıyo bilmiyorum ben diyorum üç kutu bitene kadar devam edecem bitse hala etkisini görmesem bende almam artık

Denizzzzz bal mi etkiliomus yaa ama hep yorumlarda fhs amh degerlerini duzenliyor diolar bmmkiler felalet durumda doktor menopoz dedi direk

Semanur21 adetn 2 qunu sende bi baktr hormonlarjna canm bnde iste adet oldu baktrdim sok oldum resmen nasil uzuldm ya ilac werdi bi suru

Semasema Evet canım tabi ki kişiden kişiye fark var ama hormonlar çok hassas en basit bir şeyde bile etli ediyor bende .Sen yeni başlamışsın bir ay daha kullan belki etki etmedi yeni baktın olmuyor bırakırsın canım.

Semasema Ya o zaman bu ay kullan bırak canım bir etkisini göremiyorsan boş yere kullanma bence.Sen hiç incir kürü yaptın mı menepoz dediyse o çok iyi olur bana bir abla demişti yaptım etkisini gördüm ama benim sütümü çoğalttığı için bıraktım istersen tarif edeyim bir de bu ay onu da dene canım

Semasema 20 tane inciri ortadan ikiye bölüm bir kavanoza koyuyosun üzerine doğal zeytinyağı ile dolduruyorsun 15 gün karanlık bir yerde beklet canım sonra günlük sabah akşam bir tane ye eşine de yedirebilirsin biz birlikte yemiştik tadı çok güzel oluyor zaten bende etkisi oldu hatta o ay yumurtalarım falan çok güzeldi ama süt yaptığı İçin ben bir ay yaptım sonra devam etmedim sen yap canım göreceksin çok faydası olacak ama doğal zeytinyağı kullan çünkü öyle etkisi olur .

16 gün sonra

Papatya49 canım gebeliğin nasıl geçiyor uygulamayı silmiştim 🌹