1prenses1prenses Biz kreşi kendimiz açmış gibi olduk aslında. Çocuk gelişim mezunu olup kurum açma belgesi olan bir tanıdığımız kreşi açtı. Daha önce yayın evlerinin sosyolog ve pedagoglarının seminerleri oluyordu okul öncesi ve değerler eğitimi hakkında onlara katıldık, müfredatı da onlarla beraber hazırlayıp öyle başladık bir yıl görev yaptık ikizimle beraber. O zaman lise diploması bizim için yeterli oldu özel sektörde. Birde diyanetin yatılı kurslarında kalmıştık onlar görev dağılımı yaparken talep ettiğimizde gönderiyorlardı, onların toplantıları oluyor neler öğretileceğine ve nasıl etkinlik yapılacağına dair. Sonra hemen başlıyorsunuz.
İmam hatip mezunuysanız diyanete başvurabilirsiniz, bulunduğunuz bölgede sistem nasıl bilmiyorum ama çoğu caminin yanına Kuran kursları açılıyor ona da hem çocuk hem de kadınlara eğitim vermek üzere hoca olarak başlayabiliyorsunuz.

Blondie suan bölüm okuyor gözüküyorum ordan 20 kredim eksik o yüzden olamıyorum

Endoyy bölümden devam et bence çünkü benimde 126 kredim vardi düze geçtim 56 krediye düştü düze geceersen kredilerin düşebilir

Endoyy yaa bende bu yüzden devam edemedim düze geçtim sende düze geç bana 1 seneye mezun olursun dediler en azından evden sınavlara girersin

Blondie oyle yapicam düşün kac aydır daha gidip geçmeye fırsat bulamadım ya