Kızlar aynı postu aslında mom’da da paylaştım ama orasi çok daha yoğun olduğu için pek yazan olmuyor post aşağıda kalıyor vs vs e bı de fanfinifinfon uzmanları burada daha çok 😂
Neyse gelelim konumuza. 27 haftalık gebeyim eşimle ilişki yaşarken ilişki bitiminde yani malum olay olduğunda (bende ) bebek kasılıyor sertleşiyor karnım ve her seferinde bu oluyor. Şey bitiminde rahim kasları kasılıyor ya hani bebek de ondan dolayı kasılıyor galiba acaba bu bir tehlike teşkil ediyor mu korka korka giriyorum her seferinde zaten 2-3 haftada bir anca oluyor sırf korkudan adamdan kaçiyorum adetâ 🤦🏻♀️bu durum normal midir riskli midir bebekte o an kasılma in olması erken doğum riskini arttırır mı ? Benim ilk doğumum da erken olduğu için korkuyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim 🤲🏻
İlişki bitimi kasılma(gebelik)
Tehlike boyutu hakkında bilgim yok ama böyle bir durumu doktoruna en kısa sürede mutlaka danış 🌺 sağlıkla kucağına al inşallah
taricat bende de olurdu, normal bence, sen gene de doktorunu bilgilendirirsin, oraya cevap verdim ama gene de yazayım dedim 😂😂
Ask_hosmus he gördüm evet iki yerden de yetiyon kız maşallah 😂😂😂
taricat ay bende de çok olurdu bazen kasılıp bir yere toplanırdı ben o zaman doktoruma sormuştm şiddetli ağrı kanama yoksa normal kasılmalar demişti sen yine de doktoruna danış
taricat yeterim 3 çocukla fişek gibiyim 😂😂😂
Ask_hosmus helal kız alnı öpülecek gacisin 😂😂
TombulHatun demekki ağrı kanama olmadığı müddetçe normal bir durum 😬
taricat ya ister istemez o anda vücut zaten kasılıyor ee doğal olarak karında kasılıyor bazen top gibi olurdu korkardm bende hareket etsin kendine gelsin diye uğraşırdık 🤣
taricat Ah ah değerimiz bilinmiyor ama😑😂😂😂
TombulHatun hahaha dimi tutuşuyor insan sonrasinda hareket etsin diye bekliyorum bende hareket edince ohh çekiyorum 😂😂😂
taricat ahaha aynen öyle karnımı dürtüp duruyordk her ilişki sonrası bir daha yapmayalm çocuk kasılıyo diyordk ee tani yapıyorduk 😀😀
TombulHatun hahahaha Allahim ya 😂😂😂ne zor işler valla 😂😂