taricat bnde 28 haftalığım, dediğin gibi kasılma ağrı oluyor ama çok şiddetli değil. Ee zaten o kadar haftalar giriyor araya ilişki bitince bebeğime ; dur kızım kasılma toplanma zamanı değil zaten ayda yılda bir oluyor biraz annende keyif alsın diyorum 🤣 çok şükür bir sorun olmuyor 🙂

taricat doktor erken doğum riskini görüp ona göre seni uyarırdı yine de sor tabi ama herkeste olan bişey bence sıkıntın yoksa haftada dört kez ilişki olabilirmiş son dört haftaya kadar

taricat aynen rahat olmak gerek ama biz daha rahat olamadık😂😂 herkese car car ötüyorum ya kendim😂😂

taricat ahaha aynen öyle karnımı dürtüp duruyordk her ilişki sonrası bir daha yapmayalm çocuk kasılıyo diyordk ee tani yapıyorduk 😀😀

taricat bide şey var her fanfinifondan sonra bundan sonra yasak doğuma kadar diye kendimizi şartlandırıyoruz 😂😂 ateşle barut yanyana olmuyor böyle 😂 ama bundan sonra kesin yasak bide erkenden gelmesinler😂

taricat ya ben bi süre sonra rüyalarımda görüyorum artık ne biçim yerleşiyorsa kafama😂😂

Benim durum daha da ağır hamileliğim boyunca bir kere bile ilişki olmadı korkudan daha öncesinde düşüklerim vardı o yüzden eşim de korkuyordu tekrar hamile kalsam yine yapamam galiba 🙄

Gokkusagim korkma aşko o kadar fazla da sakınan göze çöp batar demişler rahat ol Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz

Eskobar hahahah eee karı kocanin tövbesi fanfinifinfon görene kadarmış demekki 😂😂😂 Aman Allah korusun gelmesinler erkenden dursunlar gerçekten çok zor o kuvez süreci insanın ciğerini yakıyor 🥺

taricat olmadı çok şükür doğru diyorsun ama elimizde değil maalesef korkulu bir geçmiş olunca 😚

taricat doktorunuza sorup görünün bence. Benimde ilk gebeliğimde sizin gibi oldu zor dayandı bebek. Ama o dönemlerde öyle kasılmalar yalancı sancıda olabiliyor. Bunu en iyi doktorunuz anlar söyler size. Geçmişinizide belirtinki ona göre yorum yapsın. Bence geçmişinizde varsa böyle bir sorun, riske atılmamalı. Başka şekilde tatmin edersiniz eşinizi, yani ben olsam öyle yapardım.