İlişki bitimi kasılma(gebelik)
taricat Ah ah değerimiz bilinmiyor ama😑😂😂😂
TombulHatun hahaha dimi tutuşuyor insan sonrasinda hareket etsin diye bekliyorum bende hareket edince ohh çekiyorum 😂😂😂
taricat ahaha aynen öyle karnımı dürtüp duruyordk her ilişki sonrası bir daha yapmayalm çocuk kasılıyo diyordk ee tani yapıyorduk 😀😀
TombulHatun hahahaha Allahim ya 😂😂😂ne zor işler valla 😂😂
Benim durum daha da ağır hamileliğim boyunca bir kere bile ilişki olmadı korkudan daha öncesinde düşüklerim vardı o yüzden eşim de korkuyordu tekrar hamile kalsam yine yapamam galiba 🙄
Gokkusagim korkma aşko o kadar fazla da sakınan göze çöp batar demişler rahat ol Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz
taricat olmadı çok şükür doğru diyorsun ama elimizde değil maalesef korkulu bir geçmiş olunca 😚
- Düzenlendi
taricat doktorunuza sorup görünün bence. Benimde ilk gebeliğimde sizin gibi oldu zor dayandı bebek. Ama o dönemlerde öyle kasılmalar yalancı sancıda olabiliyor. Bunu en iyi doktorunuz anlar söyler size. Geçmişinizide belirtinki ona göre yorum yapsın. Bence geçmişinizde varsa böyle bir sorun, riske atılmamalı. Başka şekilde tatmin edersiniz eşinizi, yani ben olsam öyle yapardım.