Kdndmkdkd benim söylemek istediğimde şuki senin geçmişte yaşadığını eşinde şimdi yaşamak zorundamı anlattıklarına göre evet senin eşine bende güvenmezdim ama pantolon ve parfüm sıkıp çıktı acaba ne iş diyorsun hayatın geri kalanını güzel yaşasanızda geçmiş geçse gitse olmazmı bitek senin için demiyorum bunu burda böyle bütün insanlara söylüyorum insan hayat arkadaşına güvenmezmi ha güvenini kıracak bişey yapmıştır oturur onu konuşuruz ama somut bişeyde yok yani hayatı kendinize zindan etmeye yer aramayın
Bide şöyle düşün ya aldatsa ne olur yani hayatın sonumu sadece bu dünyada omu var o öylebi şey yapsa bunun sorumlusu sen olmazsinki tamamen karakter meselesi yapacak olan senin dizinin dibindede yapar bu yüzden eşinle arandaki güveni sevgiyi saygıyı arttırmanın yoluna bak aldatıp aldatmamasına değil
Tabikide kolay değil hele burda okuduklarımızdan sonra bu arada hep böyle postlar var ama her olumsuzluğu evliliğine yansıtırsan ömür geçmez karşındaki insanıda düşün yaşadığın şeyler ağır olabilir ama seninde geçmişini eşine yaşatmaya hakkın yok