Selam kızlar ben aşırı kıskancım bilmiyorum neden linclemeyin lütfen psikoloğa gittim kaç kere hep geçmişte yaşadıkların seni bu hale getirmiş benini sarmış dedi eşim kuryeci dönercide ama ne bilim kafamda hep kuruyorum biriyle konuşur mu acaba yemek götürdüğü yerde diye bugün de az önce kendine dikkat etmeyen adam giydi pantolon gömlek tarzında tişört parfümü sıktı gitti normalde eşortman tishirtle giden adam bugün süslendi gitti 🤷🏼‍♀️

Kdndmkdkd Bu kuruntuların hafif hali bende de var ama takma fazla etrafta görüp duyuyoruz Buda etkiliyor bizi aslında ama yapan her şekil de yapar oyuzden takma

Popy_ Ailem yok evlatlık alındım orada yaşadım bi kaç şeyler mutlu olsam bile gözüm dalıp gidiyor geçmişte kalıyorum 🥹

Sekerportakali Aynen canım oda çok doğru ama ne bilim kafamdan çıkmıyor ki sabahtan akşama kadar 1 paket sigara bitiyor 😞

Kdndmkdkd Fazla düşünme derim .elinde değil belki ama arkadaşların dediği gibi yapan her yerde her zaman yapar içinde yoksa kişinin kadın ordusunda olsa yine yapmaz

Kdndmkdkd acaba erkeklerde düşünüyomudurki böyle eşim bugün rimel sürdü acaba aldatırmı diye hey allahım yaa

Sept ay valla hergünümde ayrı bi havadayım bi gün yaparım bi gün yapmam eşimde böyle düşünürse ağzına ederim yani net karı kocamıyız k9 köpeğimi

Kdndmkdkd hmm anladım yaşadıkların kolay değil bide eşini canından çok seviyorsan onu kaybetme korkusu var o yüzden engel olamıyosun ama bu en çok seni ikinci olarak eşini yıpratır Alah yardımcın olsun 😔

Eskobar geçmişe bağlı bir travması olduğunu dile getirmiş zaten kendi üzerinizden orneklendirdiğiniz yorumunuz biraz acımasızca değil mi herkes her şeyi aynı oranda kaldıramıyor kimisi kanserle mücadele ederken kimi bir diş ağrısına yeniliyor bu hayatta…

Okyanusunkalbi herkesin bi geçmişi var geçmişe takılırsa sürekli oraya mahkum kalmak zorunda dedektif gibi bi eşle asla ömür geçmez iki insan hayat birleştiriyor evet kolay değil ama bunu neden iyce imkansız hale getiriyorlar neden bu kadar kendilerine bağlamaya çalışıyorlar bende bunu anlamıyorum eşime güvenmiyorsam bunu geçmişe bağlayamam ben değilmi benim geçmişimin acısını ben çekmisim bide niye başkasına çektireyim herkesin hayatı güllük gülistanlık değil insanız aşmamız gerek çabayla gayretle ama burda ben göremiyorum o çabayı

Popy_ Evet canım yazdıkların aynen doğru öyle düşünüyorum teşekkür ederim bu arada🥹🌹

Eskobar Geçmişten gelen birsey diyorum kendiliğimden değil terapi gördüm tedavi oldum ama olmuyor zaten eşime de belirtti doktor neden böyle kırıcı yorumlar yapıyorsunuz anlamadım bunu kimseye anlatamadığım içinde buraya sizlere yazmak istedim